Pjevačicu Maju Šuput rijetko kada možemo vidjeti bez šminke i frizure.

Zadnjom objavom na Instagramu iznenadila je jednostavnom frizurom, bez ekstenzija i drugih dodataka.

Ovog je vikenda pjevala na jednoj svadbi, a za tu je priliku njezina kosa bila bez ekstenzija, dužine do ramena, ravna i stavljena iz uha. Razdjeljak je bio na sredini, a možemo primijetiti da je Maju ova frizura, osim što joj super stoji, i pomladila.

Ovo Majino izdanje svidjelo se i influencerici Sonji Kovač koja je i komentirala Majinu fotografiju: 'Super ti je ta zurka!'.

Kate Middleton prepoznatljive, savršeno isfenirane valove zamijenila je za ravnu, zaglađenu frizuru
Profimedia 

Da ravna kosa doista ima efekt pomlađivanja, mogli smo se uvjeriti i u slučaju Kate Middleton koja je odnedavno prepoznatljive savršeno isfenirane valove zamijenila za ravnu, zaglađenu frizuru.

Podsjetimo, za Majin izgled zaduženi su frizer Zvonimir Franić i vizažist Karlo Rusan odnosno Ruka Beauty koji svakim novim lookom nadmaše prethodni. 

Izgleda da Maja u posljednje vrijeme njeguje prirodniji izgled, bez ekstenzija pa se za prethodni nastup također odlučila na kratku frizuru, ali ovaj put valoviti bob s razdjeljkom na stranu.

Zabavljala je publiku svojim hitovima u mini haljini s puf rukavima koja se sastojala od dvije boje - roze i crvene. Imala je gola ramena, a cijeli stajling dodatno je podignula efektnim rozim sandalama i visećim naušnicama

U galeriji pogledajte više fotografija Maje Šuput i njezinih izdanja.

Instagram Frizure Maje Šuput