Dugi dani na plaži, sunčani vikendi, bazeni, zalasci sunca, ljetne haljine i preplanuli ten - ljeto je uistinu ono vrijeme u godini koje nam često samo proleti i, prije nego što se uopće stignemo snaći, već se s dozom nostalgije prisjećamo svih onih trenutaka koje smo bezbrižno provodili tijekom godišnjeg odmora.

Još jedan bonus tijekom najtoplijeg razdoblja u godini je eksplozija svježih namirnica, voća i povrća, u našim hladnjacima i na našim tanjurima. Osjetimo li samo miris neke od ovih namirnica, kreme za sunčanje, borova, ružmarina ili drugih mediteranskih biljaka, automatski smo u mislima transportirani u južnije krajeve.

Parfemi ljetnih mirisnih nota koje ćemo nositi cijele jeseni

Kako svako ljeto ima svoju pjesmu, tako ima i dedicirani miris, zar ne? Citrusne arome, kao i note slanog oceanskog zraka i tropskog voća, mogu pomoći u kreiranju ljetnog mirisnog ozračja svaki put kad ga se zaželite tijekom tmurnih i sivih jesenskih dana. Tu su naravno i oni legendarni mirisi old-school kreme za sunčanje iz našeg djetinjstva, ali nadograđeni na šik i kreativan način. No, volimo i one druge nježnije note, jednostavne i lagane, koje prizivaju određene elemente ljeta za kojima žudimo čak i kad uđemo u jesensku sezonu - poput čiste vode, hladnog povjetarca i svježeg bilja.

Svaki od tih mirisa vam zagarantirano, trenutno poboljšava raspoloženje. Ovi osvježavajući i energizirajući parfemi prenijet će vaša osjetila u stanje blaženstva i transportirati direktno na plažu - čak i ako ste kod kuće. U nastavku vam donosimo sve one mirise ljeta koje ćemo nositi još dugo u jesensku sezonu.

Giorgio Armani Acqua di Gioia

Giorgio Armani Acqua di Gioia.jpg
promo 

Lancôme La Vie Est Belle Soleil Cristal

La Vie Est Belle Soleil Cristal Lancôme.jpg
promo 

Chanel Chance Eau Fraîche

Chanel Chance Eau Fraîche.jpg
promo 

YSL Libre Eau de Toilette

YSL Libre Eau de Toilette.jpg
promo 

Zadig & Voltaire This Is Us!

Zadig & Voltaire This Is Us!.jpg
promo 

Byredo De Los Santos Eau de Parfum

Byredo De Los Santos Eau de Parfum.jpg
promo 

Ellis Brooklyn Sun Fruit Eau de Parfum

Ellis Brooklyn Sun Fruit Eau de Parfum.jpg
promo 

Diptyque Do Son Limited-Edition Eau de Parfum

Diptyque Do Son Limited-Edition Eau de Parfum.jpg
promo 

Narciso Rodriguez Musc Noir Rose Eau de Parfum

Narciso Rodriguez Musc Noir Rose Eau de Parfum.jpg
promo