Svi volimo imati lijepu, čistu, blistavu i mladoliku kožu u svakom trenutku, svakog dana, zar ne?

Po tome se ne razlikuju ni slavne dame poput Kim Kardashian, Cindy Crawford, Rite Ore, Chrissy Teigen i Miley Cyrus koje su otkrile tajnu najdivnijeg tena kojemu ni make-up nije potreban da bi zablistao, a to je efikasno čišćenje kože lica! Naime, one su samo neke od slavnih dama koje su, s dobrim razlogom, iskazale naklonost svjetski popularnom švedskom brendu Foreo i njihovim Luna uređajima za čišćenje kože lica.

Jeste li znali da naša koža nakupi više od četiri kilograma prljavštine i odumrlih stanica kože godišnje? A kako bismo brže, jednostavnije i učinkovitije stali na kraj ovom problemu, Foreo je kreirao Luna uređaje za čišćenje lica koji klinički dokazano uklanjaju 99% prljavštine, ulja i ostatke šminke. Što je još bolje, možete prilagoditi čišćenje prema vašem tipu kože i problematičnim područjima te nabaviti Lunu za normalnu, kombiniranu ili osjetljivu kožu.

Novije verzije uređaja Luna također učvršćuju kožu jer imaju i opciju vođene masaže za zatezanje određenih područja lica i vrata. Sve to obavljaju na najnježniji mogući način, a odlični rezultati su neizbježni.

T-Sonic pulsacije za učinkovitije čišćenje i masažu lica te eco-friendly materijali, čine ovaj uređaj uistinu jedinstvenim!

Svi Foreo uređaji, a tako i Lune, imaju prepoznatljive T-Sonic pulsacije. Radi se o tehnologiji masaže koja se nalazi u svakom Foreo uređaju za njegu kože. Slovo ‘T’ u T-Sonic znači ‘transdermalno’, a nazvano je tako jer nježno pulsiranje putuje kroz vanjske slojeve kože.

Ova niskofrekventna masaža pomaže u opuštanju točaka napetosti mišića lica i vrata te poboljšava cirkulaciju krvi. Također, omogućava bolje čišćenje kože i to da aktivni sastojci u vašim proizvodima za njegu kože mogu lakše prodrijeti kroz vanjski sloj kože, bez da uzrokuju začepljenje pora.

Foreo Luna uređaji kreirani su od medicinskog silikona koji je kemijski vrlo stabilan. To njihov materijal čini nereaktivnim na okolinu, zahvaljujući čemu su Foreo proizvodi sigurni za upotrebu, izdržljivi u suhim i vlažnim uvjetima, a istovremeno su mekani i fleksibilni te nježni prema koži tijekom korištenja. Slavne dame prepoznale su sve benefite korištenja uređaja za čišćenje lica poput Foreo Luna uređaja, a i vama su dostupni za kupovinu ovdje.

Sve što vam prostaje je odabrati svog favorita koji je prilagođen vašoj koži.