Približavamo se blagdanima, a svake godine u potrazi smo za novogodišnjim frizurama koje će savršeno pristajati uz naš outfit.

Za Story.hr vlasnica lanca frizerskih salona Jadranka Pezo odabrala je jednostavne i vrlo efektne, stylish frizure za blagdanske i novogodišnje zabave kako bi 2023. godinu dočekali sa stilom i u trendu.

1 Pam’s up do

Pam's up do je zaštitni znak Pamele Anderson
Grgo Jelavić 

90-tih je Pamela Anderson iznijela takvu vrstu frizure, a ove godine ju je Kim Kardashian na Milano Fashion weeku u kolaboraciji s Dolce & Gabbanom ponovno vratila na trend ljestvice.

Ova situacija samo potvrđuje da su frizure 90-tih ponovno u igri. Karakteriziraju je pramenovi oko lica koji ga uokviruju, dok je ostatak kose podignut.

2 Braided Pearl 

Pletenica ukrašena biserima
Grgo Jelavić 

Pletenica ukrašena biserima koji frizuru čine posebnom i drugačijom je idealna za žene koje vole efektne i nježne frizure. Spoj bisera i tamne kose daju kontrast koji čini frizuru idealnom za novogodišnju noć.

3 Baby hair ili mlada kosa

Baby hair frizura
Grgo Jelavić 

Može biti frustrirajuće jer se ne mogu skroz zagladiti. Umjesto da se trudimo zagladiti mladu kosu prema gore složimo je na lice i lijepo počešljamo. Na taj način frizura izgleda urednije i nema straha od moguće raščupanosti.

4 90's Blowout

Klasično feniranje jedan je od najvećih trendova 2022.
Grgo Jelavić 

Trend koji ide uz slojevito šišanje je veliki volumen i velike kovrče koje doprinose volumenu u kosi. Ovaj trend dolazi iz 90 ih godina prošlog stoljeća i stavlja naglasak na casual izdanja i prirodnost u samoj kosi.

Kod ovakvog feniranja poželjno je da je kosa ošišana slojevito kako bi se postigao volumen i razigranost u kosi.

5 20's finger wave 

20's finger wave bila je najpopularnija frizura 20-tih godina prošlog stoljeća
Grgo Jelavić 

Odličan odabir formalnog i šarmantnog izgleda. Ovaj stil frizure bio je najpopularniji 20-tih godina prošlog stoljeća. Ne možemo poreći da su ovi valovi apsolutna klasika u svijetu frizura.

Valovi se oblikuju prstima u oblik slova 'S' te se pozicioniraju na ili jako blizu lica. Ovakav look možemo začiniti nakitom kako bi ga podigli na moderniji level.