Kada govorimo o šminki, ono što se može naći u gotovo svakom kompletu šminke je puder, koji god preferirate. Vjerujemo da s promjenom godišnjih doba mijenjate i svoju rutinu njege kao i tekući puder.

Znamo da pronaći podlogu koja savršeno zadovoljava sve potrebe kože nije lak zadatak, pogotovo kada imamo tako visoka očekivanja od ovog makeup proizvoda.

Dakle, od pudera očekujemo da umanji nepravilnosti na koži, ako ne i potpuno ih sakrije, da se savršeno stopi s našim prirodnim izgledom lica, do te mjere da ne stvara osjećaj težine.

U posljednje vrijeme veliki naglasak stavljen je na njegovan izgled kože koja kao da pršti od zdravlja i hidratacije pa je puder koji se mora naći u svakoj kolekciji zapravo savršen spoj pigmentacije i dubinske hidratacije.

Tako veliki hit su puderi u obliku seruma, proizvod koji spaja najbolje iz beauty svijeta i njege kože te kao takav pruža prekrivanje, ali i potrebnu njegu!

Kako se nalazimo u nešto hladnijem razdoblju godine kada koža ubrzano gubi snagu, ova varijanta dodatne hidratacije je nešto što će pristajati baš svakoj koži.

Puderi poput seruma zapravo su mješavine ulja koje kožu opskrbljuju antioksidansima i vitaminima ili su na bazi vode pa tako licu pružaju hidrataciju i lagano prekrivanje. Također, veliki broj ovakvih pudera u svojoj formuli sadrži SPF, što nije zanemarivo ni u hladnim zimskim mjesecima, gdje je koža još uvijek izložena štetnom djelovanju UV zraka.

Zbog golemih prednosti ove vrste proizvoda, hranjivi puder svakako je nezaobilazan u svakom neseseru, a kao i uvijek, u nastavku smo odabrali najbolje!

1 Clinique Even Better Clinical Serum Foundation SPF 20

Clinique Even Better Clinical Serum Foundation SPF 20
Clinique 

2 Bourjois Paris Healthy Mix Serum Puder

Bourjois Paris Healthy Mix Serum Puder
Bourjois 

3 The Ordinary Serum Foundation SPF 15

The Ordinary Serum Foundation SPF 15
The Ordinary