Pronaći boju kose koja nam najbolje pristaje izazov je za sve uzraste. Svatko od nas želi frizuru koja nam vraća samopouzdanje i čini da izgledamo privlačnije i ljepše.

Boje kose koje brišu godine s lica
Instagram 

U nastavku saznajte koje su 4 najbolje boje kose za žene iznad 50 godina.  

1 Zlato s voćnim notama

Kako starimo, naša koža i kosa gube svoj prirodni sjaj. Ima li boljeg načina da ga vratite nego sa zlatnim i voćnim notama? Zlatna daje vašem licu mladenački sjaj, dok nekoliko nijansi jagode daje živahan izgled. Idealan izbor za plavuše i crvenokose!

2 kestenjasta

Bogata kestenjasta nijansa uljepšava i brinete i crvenokose, a kožu čini mlađom i blistavijom zahvaljujući toplom tonu koji reflektira svjetlost na licu. Jamči vatreni izgled, bez obzira jeste li se odlučili za suptilnije ili intenzivnije tonove.

3 Karamela

Jeste li vječna brineta? Osvježite svoju kosu karamel pramenovima! Topli ton čini vaše lice mekšim. I lako se održava, pogotovo ako bojite samo vrhove kako biste naglasili svoje crte lica.

4 Nježna crna

Odlučujete li se obično za jaku crnu koja prekriva sijede? Odaberite nježniju verziju. Često izgleda zdravije i sjajnije, čineći frizuru modernijom.