Premda slove za jedan od najskladnijih parova iz javnog života, ni Novaka i Jelenu nisu zaobišle priče o navodnim nevjerama. I dok neke žene šute i pate u tišini, Jelena to nema namjeru činiti.

Podužom objavom na Instagramu obratila se dežurnim dušobrižnicima.

'Nakon 15 godina pisanja o aferama sa svakom djevojkom iz našeg zajedničkog društva, sad nas toliko dobro znaju kao par da znaju čak i kad sam ljubomorna, bez riječi i djela (jer navodno to se ne vidi, ali oni znaju ili imaju vrlo 'pouzdane izvore')', – započela je Jelena i dodala:

'A naravno kad ne demantiraš glupost ona automatski postane koristan mamac za buduće objave o sada već bivšim ljubavima... Jer tako se poštuje lik i djelo jednog uspješnog mladog sportaša. Omaklo mu se da je sa mnom zaglavio sve ove godine. Mnogo više klikova donose afere.'

Podsjetimo, Jelena je u lipnju za Story.rs progovorila o problemima koje je imala u braku i svojim pokušajima da se dovede u ravnotežu.

'Svaka prepreka s kojom se suočimo nas ojača. Strastveni smo, zbog čega dolazi do mimoilaženja . Trenutačno sam posvećena majčinstvu i usporena, a on želi biti aktivan. Želi putovati, raditi svašta, a ja ga onda upozorim da imamo dvoje djece i da im se moramo prilagoditi', ispričala je i dodala kako je ponekad imala dojam da se s Novakom mora nadmetati i da se njezin rad ne vidi je se odvija u pozadini. Isto tako priznala je da je neko vrijeme bila fokusirana samo na Novaka zbog čega je u konačnici bila frustrirana jer njezine potrebe nikada nisu dolazile na red.

Instagram Jelena i Novak Đoković zajedno imaju sina Stefana i kćer Taru.

'Bila sam anksiozna i to me uništilo, moju sliku o sebi – rekla je Jelena.

Što reći nakon ovog? Jelena možda jest žena 'prvog reketa svijeta', živi luksuznim životom o kakvom mnogi mogu samo maštati, ali ona je prije svega toga - nečija mama, kćer, prijateljica... Svatko u životu ima barem jednu ženu do koje mu je stalo, neku 'svoju' za koju bi učinio sve... Onima koji svjesno ili nesvjesno šire neistine, možda bi bilo zgodno postaviti najjednostavnije pitanje: 'A što da je vaša?'