Instruktoricu joge Hilariju Baldwin (38) mnogi smatraju najomraženijom osobom u Hollywoodu, a svojih 'pet minuta' slave je doživjela udajom za 26 godina starijeg glumca Aleca Baldwina.

Prozvali su je 'lovcem na bogatstvo' jer joj je trebalo oko godinu dana da odvede filmsku zvijezdu do oltara nakon što je 2002. proživio burni razvod od Kim Basinger. Vjenčali su se u lipnju 2012. i u kolovozu sljedeće godine su dobili prvo dijete, kćer Carmen Gabrielu, a potom su povećavali svoju obitelj dok nisu došli do broja 8.

Imaju i kćeri Luciju (1) i dvomjesečnu Ilariju te sinove Rafaela (7), Leonarda (6), Romea (4) i Eduarda (2). No nije rađanje velikog broja djece ono što je uništilo Hilarijin ugled u Hollywoodu.

Dio javnosti se okrenuo protiv nje onog trenutka kada je 2018. objavila fotografiju i napisala da je osjetila da joj se događa spontani pobačaj. Mišljenja o njezinom potezu su bila podijeljena. Jedni su je hvalili što je toliko bolnu temu podijelila na internetu dok su je drugi kritizirali što intimne informacije dijeli na Instagramu.

Ubrzo nakon toga je Hilaria objavila da je ponovno trudna. Tada su se mnogi složili u jednome. Smatrali da nije trebala tako brzo zatrudnjeti nakon traumatičnog iskustva i da tako muči svoje tijelo. Komentirali su kako zaista nije bilo potrebe za time nakon što je rodila četvero zdrave djece i da se nije trebala žuriti s rađanjem petog djeteta.

No Hilariju negativni komentari nisu zanimali i nastavila je dijeliti obiteljske fotografije te isticati koliko je sretna. Dokazala je da ne mari za kritike i kada je objavila fotografiju na kojoj drži najmlađeg sina. Na toj fotografiji je u donjem rublju i jasno se vidi njezina zategnuta figura.

Odmah su počeli komentari da je Hilariji jedini cilj pokazati svoju vitku lliniju i ništa drugo. Također, mnogi su tvrdili da je do zategnutog trbuha došla zahvaljujući operacijama, a ne jogi, a to mišljenje su podržale i neke poznate glumice i pjevačice. Ona im je odgovorila tako što je pokazala trbuh u krupnom planu kako bi svi vidjeli da na njemu nema ožiljaka.

Kada se spustila prašina zbog toga, Hilaria je optužena da je lažirala svoje španjolsko porijeklo jer je odrasla u Americi. Jedna žena je krajem 2020. godine na Twitteru napisala: 'Zadivljujuće je kako se Hilariji Baldwin svih ovih godina da pretvarati da je iz Španjolske. Ne razumijem zašto laže da je živjela tamo i da je porijeklom od tamo?', što je pokrenulo lavinu komentara i članaka na ovu temu.

Hilaria Baldwin sa sinom Eduardom
Instagram 

Društvene mreže ubrzo nakon toga preplavili su snimke u kojima gospođa Baldwin priča o tome kako je rođena u Španjolskoj i govori uz jak naglasak, a u jednoj emisiji inscenirala je da je zaboravila kako se na engleskom kaže 'krastavac'. Nakon pritiska koji joj je nametnut od strane pratitelja koji su je optužili da je lažljivica te joj dodijelili titulu za najbesmisleniju laž koju su čuli, Hilaria je priznala da je lagala.

A onda se prošle godine dogodila velika tragedija u životu njezina supruga Aleca. Na setu filma 'Rust' stradala je snimateljica Halyna Hutchins u koju je glumac pucao s revolverom, rekvizitom, a ponovno se pričalo o Hilariji i njezinom ponašanju dok je Alec davao izjave za medije. Naime, ona se stalno ubacivala dok je on pokušavao reći što ima i javnost ju je nazivala 'očajnicom željne pozornosti'.

To nije spriječilo Hilariju da ponovno razmišlja o povećanju obitelji i ostala je trudna. Nakon rođenja sedmog djeteta je rekla da to možda i nije kraj prinovama u njihovom braku.

'Rekla bih da smo gotovi, ali to sam rekla i kada smo imali šestero djece. I da, mogu reći da se nadam da smo zavšili, ali Alec i dalje odraditi svoj dio. Dakle, ako on ne odradi svoj dio posla, moglo se dogoditi', ispričala je instruktorica joge.

Inače, i njihova ljubavna priča je počela na zanimljiv način. Njihov sudbonosni susret se dogodilo u veljači 2011., a Alec je bio taj koji je zamijetio Hilariju u restoranu u New Yorku. Instruktorica joge je otkrila da je glumac oklijevao u odluci hoće li joj prići.

'Stajala sam uz vrata sa svojim prijateljima kada je došao do nas i uzeo moju ruku pa mi rekao: 'Sigurno te poznajem'', otkrila je Hilaria u intervjuu za The New York Times. Baldwin joj je potom dao broj mobitela, a iako je bila prvo nesigurna, ona ga je uskoro nazvala i dogovorili su spoj.

Hilaria Baldwin i Alec Baldwin su u braku od 2012. godine
Profimedia 

Instruktorica joge je otkrila i da je Alec bio jako pristojan te da su dugo čekali do svog prvog poljupca. 'Šest tjedana se rukovao sa mnom. Imali bismo najromantičnije spojeve uz večeru i onda bi me ostavio kod moje kuće te se rukovao sa mnom', ispričala je za magazin Beach.

Priznala je i da prvo nije znala želi li da mu ona bude djevojka ili samo prijateljica. Ipak, uskoro joj je otkrio romantične namjere, a nakon pet mjeseci su uselili skupa. U travnju 2012. je Alec zaprosio Hilariju i dva mjeseca kasnije su se vjenčali u katedrali u New Yorku.