Glumac Macaulay Culkin slavu je stekao kao dijete ulogom u filmu 'Sam u kući', u kojem je igrao lik dječaka Kevina u svom je odraslom životu bio poznat po razuzdanom ponašanju i borbi s ovisnostima, no sve se to promijenilo kad je upoznao svoju sadašnju zaručnicu Brenda Song.

Brenda i Macaulay zajedno su od 2017. godine, a upoznali su se na snimanju filma 'Changeland'. Brenda je za 'Entertainment Tonigh' rekla da ih povezuje zajednička prošlost, odnosno čijenica da su oboje glumili kao djeca.

Macaulay Culkin i Brenda Song upoznali su se na snimanju filma
Profimedia 

'Djeca glumci, o tome ne stignemo ni razgovarati, samo se pogledamo u oči i znamo što mislimo', rekla je ona.

Ona je karijeru započela sa šest godina radeći kao dječji model. Na platnu je debitirala gostovanjem u sitcomu 'Thunder Alley', a zatim karijeru nastavila ulogama u televizijskim serijama za djecu 'Fudge' i 'Nickelodeon'.

Od 2005. snimala je za Disney, a suradnja je trajala do 2009. godine. Nakon toga, pridružuje se produkciji Columbia Pictures, a danas posuđuje glas u animiranim filmovima.

Ona i Culkin postali su roditelji u svibnju 2021. godine, a sinu Dakoti su ime dali po pokojnoj sestri slavnog glumca, koja je 2008. godine preminula u tragičnoj nesreći.

Macaulay Culkin i Brenda Song
Profimedia 

Sad se saznalo da je par u tajnosti dobio drugo dijete koje se rodilo oko Božića, a vijest je otkrio Macaulayjev brat Kieran Culkin. Strani mediji pišu da se radi o sinčiću kojem su dali ime Carson, no Brenda i Macaulay se zasad nisu oglasili o ovoj vijesti, a privatni život radije drže podalje od očiju javnosti.