Da je Hrvatska top ljetna destinacija svjedoče dolasci brojnih stranih zvijezda, a trenutno na našoj obali uživa i plus age model Grece Ghanem koja je svoje Instagram pratitelje počastila prizorima iz Dalmacije.

Prije nekoliko dana je na Instagramu najavila da će posjetiti Grčku i Crnu Goru, a sada se javila iz sunčanog Splita. Influenserica je također posjetila Trogir i Čiovo te se trenutno uživa u Dubrovnik.

Podsjetimo, osim što se izdvaja iz mnoštva influenserica po svojim godinama, izdvaja se i stilom te dokazuje da žene iznad 50 itekako imaju mjesta na svjetskoj modnoj sceni. Po struci je mikrobiologinja i osobna trenerica, a na Instagramu ima 1.1 milijuna pratitelja.

Njen zaštitni znak je srebrna bob frizura i genijalne odjevne kombinacije, koje su sinonim za bezvremenski stil s pomakom. Sudeći po svemu, ljubav prema lijepom odijevanju prenijela je i na kćer Chayenne, s kojom se nedavno uskladila u zanimljivom ljetnom izdanju.

Hobi koji je prije nekoliko godina pokrenula zajedno s kćeri, danas je unosan posao pa je brendovi često angažiraju kao modela te često krasi naslovnice modnih i beauty magazina.