Sarah Ferguson (63) bila je 10 godina u braku sa sinom kraljice Elizabete II., princem Andrewom (63), vojvodom od Yorka.Razveli su se 1996., a dobili su dvije kćeri; princezu Beatrice (35) i princezu Eugenie (33). Sarah je britanska TV voditeljica i spisateljica koju je proslavio brak s članom kraljevske obitelji. Zaljubili su se na Royal Ascotu, godišnjoj utrci konja koja okuplja britansku elitu. 

Princ Andrew optužen je za seksualno zlostavljanje
Profimedia 

Sarah se često smijala i bila prijateljski nastrojena pa su mnogi govorili kako su dobili još jednu princezu iz naroda. Nakon što je rodila drugu kćer, Sarah je bila sve nezadovoljnija svojim fizičkim izgledom. Partijala je i pila te flertala s muškarcima.Šuškalo se da vara Andrewa s multimilijunašem Steveom Wyattom, pa je Andrew objavio u ožujku 1992. da se razvode. Sve je finalizirano četiri godine kasnije, ali ne na lijep način. 

Sarah Ferguson
Profimedia 

Kraljica Elizabeta II. je objavila Sarahinu listu dugova te je se javno odrekla. Sarah se žalila medijima da je dobila mizeriju nakon razvoda i da jedva preživljava, a onda se doznalo da joj je isplaćeno čak 23 milijuna britanskih funti. 

sarah ferguson
Profimedia 

Sarah se ovih dana prisjetila posljednjih riječi koje joj je rekla pokojna kraljica Elizabeta, koja je preminula 8. rujna prošle godine u 96. godini. Vojvotkinja od Yorka u podcastu 'Tea Talks with the Dutchess and Sarah' ispričala je detalje razgovora s bivšom svekrvom, piše Kurir

Sarah Ferguson
Profimedia 

'To je posljednja stvar koju mi je kraljica rekla: Samo budi svoja, Sarah', istaknula je pa dodala: 

'I ona je to vidjela. Baš se iznervirala kada nisam bila svoja. Ali sada sam svoja, i baš sam sretna što mogu biti svoja'.

Sarah Ferguson veselo pozira
Profimedia 

Ranije je Sarah u intervjuu za 'Good Morning America' pojasnila da se osjećala 'oslobođeno' nakon što je čula za smrt kraljice.

'Ne znam je li je odlazak kraljice ono što me navodi da mislim da sada mogu otvoreno reći ono što želim, bez brige da ću nekoga uvrijediti. Sada sam zaista, zaista autentična Sarah', kaže. Kraljica je na tronu bila 70 godina, a s njom je imala poseban odnos. 

Sarah Ferguson
Profimedia 

Više fotografija o buntovnoj Sarah pogledajte u galeriji: 

Profimedia Sarah Ferguson se udala 1986. za princa Andrewa i dobili su dvije kćeri