Glumca Brada Pitta (59) sin Pax Thien Jolie-Pitt nazvao je šu*kom svjetske klase i užasnom osobom vrijednom prezira. Tu poruku poslao mu je za Dan očeva 2020., a tek nedavno je procurila u javnost.

Brad Pitt
MARK LARGE / DMG MEDIA / PROFIMEDIA 

Nakon tih vijesti, oglasili su se izvori bliski glumcu i otkrili da Brad poštuje djecu i da njegova šutnja o čitavoj situaciji govori sve. Brad je ovog vikenda viđen u Los Angelesu prvi put nakon što ga je sin nazvao pogrdnim imenom.

Brad Pitt
Diggzy/Jesal/SplashNews.com/Splash/Profimedia 

Izašao je s velikim osmijehom na licu iz skupocjenog električnog Porschea Taycana vrijednog oko 180.000 eura, jednog od najbržih automobila na svijetu. 

Brad Pitt razvio je vinograd u Miravalu u multimilijunski posao i postao jedan od vodećih svjetskih proizvođača vina
Profimedia 

Nosio je maslinastu košulju i hlače, a na glavi je imao šešir u krem boji. Bio je dobro raspoložen, a u jednom trenutku je gledao oko sebe jer je primijetio da ga mnogi promatraju. 

'Nije to lako podnijeti', komentiralo se na društvenim mrežama nakon što je sin popljuvao oca. 

Brad Pitt i Angelina Jolie zajedno imaju šestero djece
Profimedia 

O lošem odnosu Brada Pitta s djecom nagađa se već godinama. Inače, Angelina Jolie posvojila je Paxa iz sirotišta u Vijetnamu 2007. godine. Imao je tri godine i njegova biološka majka, ovisnica o heroinu, ostavila ga je kao novorođenče. Brad ga je službeno posvojio sljedeće godine.

Kako se Brad mijenjao kroz godine pogledajte u galeriji: 

Profimedia Brad Pitt kroz godine