Kraljevska obitelj i ove je godine prisustvovala božićnoj crkvenoj službi pa su tako snimljeni ispred crkve Svete Marije Magdalene u Sandringhamu. Pažnju su, kao i uvijek, privukli princ William i Kate Middleton te njihovo troje djece - George, Charlotte i najmlađi princ Louis.

Premda su mnogima već dobro poznati nestašluci princa Louisa, ovog puta poglede je privukao njegov stariji brat George. Naime, tijekom šetnje do crkve George je pogledao u kamere, a zatim isplazio jezik, piše Daily Mail.

Princ George
Geoff Robinson / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Premda mnogi smatraju da imitira bratovo ponašanje, ovo nije prvi put da je George isplao jezik pred kamerama. Čak štoviše, isto je napravio u rujnu prošle godine, i to na sprovodu kraljice Elizabete II.

'Ovo je sramotno. U toj dobi svakako bi trebao znati bolje. Kako neugodno za cijelu njegovu obitelj u ovakvom trenutku. Stvarno sam zabrinut zbog njegovih problema u ponašanju', 'Šokantno ponašanje. Cijeloj obitelji nedostaje discipline', 'Svi vi koji kažete da je ovo dječje ponašanje imate razmaženu djecu', samo su neki od komentara na X-u.

Ipak, bilo je i onih koji su stali u obranu mladog princa: 'Kao da ste vi bili savršeni kao djeca', 'On je samo dijete, mislim da je ovo smiješno', 'Samo je polizao usne', 'Ne krivim ga', 'Ovo je tipično dječje ponašanje, pustite ga'.

princ William
Pascal Guyot/AEP/Profimedia 

Inače, svijet su nedavno obišle fotografije na kojima je William sinu pokazao svoju oštru stranu. Princ je nešto gestikulirao dječaku na stadionu u Francuskoj, ali ne zna se što je mališan učinio da bi William bio toliko ozbiljnog lica tijekom utakmice između Walesa i Argentine. Nagađa se kako bi mogao biti i uznemiren zbog loše utakmice reprezentacije Walesa.

Kako se maleni George mijenjao kroz godine pogledajte u galeriji:

Profimedia Princ George je najstariji sin Kate Middleton i princa Williama