Domaći brend My Choice, iza kojeg stoji influencerica Lidija Lešić, ima nova kolekciju kupaćih kostima inspiriranu bajkovitim otokom Visom.

Samo ime kolekcije govori sve, 'Innamorata Di Vis', a novi komadi prate dosadašnji stil brenda i oduzimaju dah na prvi pogled.

 Svi komadi ručno su izrađeni u Hrvatskoj, kao što je to bio slučaj i do sada, a prevladavaju prepoznatljive boje brenda, nude i 'ne boje'. 

Istina je, za odjenuti neke od prekrasnih kupaćih potrebno je dosta hrabrosti zbog njihovog minimalističkog dizajna. Također, zahtijeva i dovođenja vaše linije do savršenstva. 

My Choice pokrenut je u svibnju 2018. godine, a ideju o osnivanju brenda potaknuli su velika strast prema modi, te neizmjerna ljubav i nostalgija za Slavonijom.

'U raznolikoj kolekciji nakita Slavonika mogu se pronaći trendovski komadi, koji će potrajati dulje od jedne sezone, a osim što su moderni, izrađeni su vrhunskom kvalitetom. Sav nakit ručno je izrađen, točnije heklan u Slavoniji od prirodnog pamuka', istaknuto je na službenoj stranici brenda.

Podsjetimo, Lidija obožava minijaturne bikinije pa je tako prošle godine oduševila svoje pratitelje fotografijama sa Sejšela, a posebno onom u crnom bikiniju koji joj je kako je sama napisala 'kupio muž'

Pokrenula je pravu lavinu komentara mnogih domaćih celebova poput Žanamari, Anite Dujić, Sonje Kovač, Maje Šuput,...

I Luka Nižetić je Lidiji odgovorio na svoj način: 'Nek ti nastavi kupovat!'