Ljubav dolazi u različitim oblicima, a sestrinska je posebna - ističe na samom početku razgovora 27-godišnja Izabel Kovačić i priznaje da je sretna što ima sestru jer upravo joj je šest godina starija Ivana Andrijanić najveći uzor u životu. Usto, ona joj je najbolja prijateljica, osoba od povjerenja i pouzdana poslovna partnerica. Jednostavno rečeno, jedna su drugoj sve na svijetu. Zajedno uživaju u radu na obiteljskom modnom brendu Lunilou, koji su pokrenule prije pet godina, i vesele se napretku Habilitacijske udruge za djecu s teškoćama u razvoju Silab, koju posljednje tri godine Izabel vodi sa suprugom, nogometnim reprezentativcem Mateom Kovačićem. No cijela obitelj najviše uživa u vremenu provedenom s najmlađim članovima, Ivaninim kćerkicama - šestogodišnjom Lucijom i četverogodišnjom Nikol, mezimicama obitelji, kako kažu ponosne Izabel i Ivana. Koje životne vrijednosti nastoje prenijeti na vesele djevojčice, Izabel i Ivana ispričale su u intervjuu, baš kao što su otkrile i koliko ih je razigrana Nikol, rođena sa sindromom Down, promijenila nabolje te dodatno povezala obitelj, kojim ih je životnim lekcijama podučila, ali i pred koje brige i izazove stavila.

Story: Ivana, u obiteljskom je biznisu lakše uskladiti posao i privatne obaveze, što je vama jako važno s obzirom na činjenicu da imate dijete sa sindromom Down.

Istina, moja je mlađa kći Niki rođena sa sindromom Down i nije bilo lako uskladiti sve obaveze, a nije ni sada. Treba se posvetiti poslu, njoj, njezinim terapijama, edukaciji... Usto, treba se kvalitetno i s puno ljubavi posvetiti i starijoj kćeri. No, kako se kaže, živ čovjek na sve se navikne, pogotovo uz mnogo ljubavi i upornosti, a mislim da toga kod nas ima napretek pa sve uspijevamo. Sve zajedno i sve uz dozu smijeha i veselja.

Cijeli intervju s Izabel Kovačić i sestrom Ivanom pročitajte u novom broju magazina Story, koji možete kupiti od srijede 29. siječnja 2020. godine.