Ususret najvećem događaju u Hrvatskoj i regiji vezanom uz vjenčanja, Sajmu vjenčanja Zagreb 2023., s veseljem podsjećamo koliko je važna i muška moda. I dok se većini čini kako je muška vjenčana moda uvijek ista, trendovi s modnih pista za 2023. podsjećaju da je muška vjenčana moda zanimljiva baš poput one za mladenke.
A što će to mladoženje odijevati za vjenčanja u 2023.? Prije svega odabir svakog mladoženje ostaje savršeno krojeno odijelo koje krojem, stilom te odabirom boje odgovara fizičkoj građi, osobnom stilu te temi vjenčanja. Nosi se osobnost s naglaskom na eleganciju, ali važne su i udobnost, kvaliteta tkanina, modna održivost...

carlo pignatelli
Barcelona Bridal Fashion Week 

carlo pignatelli
Barcelona Bridal Fashion Week 

Trendi klasika

Klasična kombinacija crnog smoking odijela, bijele košulje i leptir mašne modni je odabir koji uvijek nanovo ostavlja bez riječi. Ne zaboravite na usklađeni model cipela te ukrasni rupčić.

Da odijelima svijetlih boja

Boja pijeska, bež, bijela nisu rezervirane samo za vjenčanice, one su dio palete boja koje su odličan odabir za odijela namijenjena dnevnim i ljetnim vjenčanjima, ceremonijama ba otvorenom... najavljuju trend kojem će se mladoženje okrenuti u modnim sezonama koje dolaze. Nosi se monokromatski stil koji je ujedno i odlična igra više svijetlih nijansi.

carlo pignatelli
Barcelona Bridal Fashion Week 

Velvet i print motivi na sakoima

Plišana, svilena i satenska odijela, ona od prirodnih materijala, jednostavno su neodoljiva. Osim što su ugodna za nošenje, takva odijela ističu posturu i osobni stil. Igra odabira različitih tekstura samog odijela, ali i modnih detalja - prsluk, ukrasna maramica, manžete, i više je nego poželjna u godini pred nama.

ramon sanjurjo
Barcelona Bridal Fashion Week 

ramon sanjurjo
Barcelona Bridal Fashion Week 

Nosi se all dark

U modnoj 2023. svoje su mjesto našle i monokromatske kombinacije ali s naglaskom na tamnije palete boja: mladoženja od glave do pete u nijansama tamnije plave ili pak crne više neće biti modni izuzetak. Pažnju poklonite odabiru odijela sašivenog od vrhunskih tkanina, odijelo šivano po mjeri u kojem će se ova modna igra savršeno povezati s vašom posturom te stilom vjenčanja.

Detalji!

Dugmad za manžete, kravata, leptir mašna, remen, ukrasna maramica, čarape, cipele, nakit, sunčane naočale... sve je važno jer detalji su i u svijetu mode za mladoženje najbolji začin osobnosti i stila. Birajte stilski usklađene detalje, budite modno smjeli, jer upravo je malo modne smjelosti savršeno dobrodošlo trendi vjenčanjima!

ramon sanjurjo
Barcelona Bridal Fashion Week 
ramon sanjurjo
Barcelona Bridal Fashion Week 

Ako ste i vi u potrazi za trendovima i novitetima iz svijeta vjenčanja posjetite Sajam vjenčanja Zagreb 2023. od 3. do 5. veljače u Areni Zagreb gdje će brojni izlagači otkrit trendove u vjenčanoj modi i pomoći vam odabrati savršenu vjenčanicu i odijelo, otkrit ćete lokacije iz snova, inspirirati se raznim cvjetnim aranžmanima te raznolikom gastro ponudom i svim neophodnim detaljima za dan iz snova.

Sajam vjenčanja Zagreb 2023
Sajam vjenčanja Zagreb 2023