Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

UZNEMIRUJUĆA FOTOGRAFIJA NEKADAŠNJE LJEPOTICE: Bila je top-model, a sad izgleda kao mačka

Daleko od razuzdanih proslava, alkohola i droge, u 47. godini Kate Moss živi zdraviji život. No je li se odala novom 'poroku'?

kate moss 2 (1) Izvor: Profimedia

Devedesetih godina Kate Moss slovila je za jednog od najboljih modela na svijetu. Zajedno s Naomi Campbell harala je modnim pistama, bila na svim celebrity događajima, a modni editorijali najpoznatijih brendova svijeta nisu mogli proći bez nje.

Sa svega 14 godina uputila se u modne vode zahvaljujući vlasnici jedne modne agencije koja ju je uočila u New Yorku na aerodromu. Dvije godine kasnije već je snimala svoju prvu naslovnicu i svi su bili doslovno zaluđeni s njom.

kate moss Izvor: Story

Nažalost, slika koju je prezentirala na vani pod svjetlima reflektora, bila je daleko od one prave Kate koja je odrasla u problematičnoj obitelji i čiji su se roditelji razveli prije nego je napunila 13 godina. Ispred njih je već u tim godinama počela pušiti i konzumirati alkohol, i tako je nastavila do vrhunca svoje karijere.

S prvim dečkom, Johnnyjem Deppom imala je burnu vezu. Mnogi su svjedočili njihovim žestokim svađama iza zatvorenih vrata hotelskih soba, a nakon što ju je ostavio, priznala je da joj je trebalo dosta vremena da ga preboli.

Kako joj je slava bivala sve veća, tako se i ona sve više odavala alkoholu i raznim opijatima. Prije 19 godina zatrudnjela je s tadašnjim partnerom Jeffersonom Hackom, osnivačem i urednikom poznatog časopisa Dazed & Confused s kojim je tada bila u vezi. Zbog kćeri Lile Grace su ostali u dobrim odnosima, ali ni majčinstvo je nije previše promijenilo.

Moss je i dalje živjela partijanerskim životom, jutra započinjala alkoholom i dan završavala njime, zbog čega su je prozvali 'The Tank'. Prije šest godina upoznala je njemačkog aristokrata i fotografa Nikolaija von Bismarcka s kojim je i danas u vezi, a spojila ih je njegova mama koja je Kateina bliska prijateljica.

kate moss i nikolai von bismarck Izvor: Story

Modna 'kameleonka', kako su joj mediji tepali, iste godine odlučila je i reći 'ne' alkoholu i krenula na liječenje. Navodno je prestala i s konzumiranjem opijata jer su je potresle smrti brojnih prijatelja koji su živjeli živote poput njezinog. Prvi put krenula je u teretanu sa 43. godine, a umjesto alkohola jutra je započinjala zdravim napitcima.

'Kate je potpuno nova žena i puno bolja verzija sebe. Fokusirana je, profesionalna i sjaji od zdravlja. Svi su oduševljeni koliko dobro joj ide. Nije popila kap alkohola već godinu dana. Bilo joj je sve lakše kako je vrijeme prolazilo, a kada ju vidite, brbljava je i samouvjerena bez alkohola koji joj je do sada davao vjetar u leđa', ispričao je prije izvor za The Sun.

Svjetski top model možda je prestao piti, no njezino se lice potpuno promijenilo. Osim godina koje, jasno, čine svoje, sve se više sumnja da Moss poseže za raznim tretmanima i zahvatima kako bi zadržala svoj mladenački izgled.

Naime, snimljena je prije par dana na London Fashion Weeku i šokirala! Zategnutog lica, s izrazom poput mačke, na Moss je itekako vidljiv trag divljeg života kojeg je živjela do prije nekoliko godina.

Spornu fotografiju, ali i to lako se Moss mijenjala kroz godine, pogledajte u fotogaleriji: 

Povezane vijesti

Magazin

Royals