Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

TIKTOK TRIK KOJI JE LAJKALO 200 TISUĆA LJUDI: Ova 'lažna' frizura odgađa pranje kose za jedan dan

Trendovi s TikToka svaki dan donose nešto novo. Sad smo otkrili super način za jednostavnu frizuru, lažnu riblju kost, kojom ćete sakriti masnu kosu.

Camila Coelho Izvor: Instagram

Popularni TikTok, društvena mreža trenutno najkorištenija među mlađom populacijom, redovito izbacuje nove trendove i ideje koje nam olakšavaju svakodnevicu.

Od uređenja doma, učenja pa sve do mode i ljepote. Upravo takav jedan trik, za jednostavnu, a praktičnu frizuru zapeo nam je za oko, a 'lajkalo' ga je gotovo 200 tisuća ljudi.

pletenica Izvor: Shutterstock

Većina danas nema puno slobodnog vremena, a ono koje imaju žele iskoristiti što je praktičnije moguće. Upravo iz tog razloga neki jednostavni trikovi najpopularniji su i najgledaniji na TikTok platformi.

pletenica Izvor: TikTok (Screenshot)

Korisnica sar____h1 koju na TikToku prati više od 26 tisuća ljudi, osvojila je sve kad je podijelila video jednostavne frizure kojom prekrivate masni korijen, a kosi dajete bar još jedan dan odgode za pranje. Ovaj trik sigurno će vam dobro doći kad vam se sukobe planovi za izlazak i 'dani za pranje kose'!

@sar____h1

##fyp##foryou##frenchplaitgang❤️##hair##hairwithsar##greasyhairstyle##summerhair##MaybellineSwipeIt

♬ Big Shark - Russ Millions

Tehnika je vrlo jednostavna i brzo se svidjela brojnim pratiteljima. Ono što je dodatna prednost je u tome da ju možete napraviti i ako ne znate raditi riblju kost, već ćete na ovaj način napraviti njezinu lažnu verziju.

Kosu trebate razdijeliti po sredini, a zatim isplesti dvije tanke, obične pletenice od pramenova na prednjoj strani. Nakon toga, pletenicu svaku posebno s malom gumicom pričvrstite za stražnji dio kose. Za efekt ‘riblje kosti’, ključno je da pletenice olabavite prstima. Vrlo jednostavna i brza frizura koja će vašoj kosi dati još jedan dodatni dan do idućeg pranja.

Hoćete li ju isprobati?

Povezane vijesti

Magazin

Royals