Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

POVRATNIČKA FRIZURA IZ 90-IH OBILJEŽIT ĆE OVU GODINU: Idealna je za tanku kosu i daje postojani volumen

U trendove kose vraća se popularna bixie frizura iz 90-ih koju su obožavale mnoge slavne dame.

 Desi Perkins i Nicole Richie Izvor: Instagram

Izgleda da ćemo u 2022. godinu iskopirati najpopularnije trendove kose koje smo zavoljeli u prethodnoj godini, a jedna od njih je svakako i super popularna - bixie frizura.

Bixie frizura nastala je kao hibrid dva dobro poznata klasika – boba i pixie frizure, obilježila je razdoblje devedesetih godina, a čini se da će u njenom znaku biti i 2022. godina, ali u mnogo boljoj i sofisticiranijoj verziji.

Ono što karakterizira ovu modernu frizuru je pomalo spontan, neuredan stil, a jednostavna je za održavanje.

Sjetite se samo nekih frizura iz devedesetih godina prošlog vijeka koje su nosile zvezde poput Meg Ryan, Cameron Diaz, Halle Berry i Drew Barrymore, a danas i Lady Gaga.

Njihove frizure nisu bile toliko kratke da bi se opisale kao pixie, a istovremeno nedovoljno duge da bi se smatrale bob frizurom.

Šarmantna frizura zatim je pala u zaborav, čak je dobila i negativan prizvuk, ali slavne dame ponovo vraćaju originalan bixie, ali u modernijem izdanju.

Prednost ove frizure je ta što je odlična za valovite, ali i ravnije kose, kao i lica kojima dobro pristaju šiške. Frizeri kažu da kandidati za bixie nisu osobe s jako gustom ili jako čvrstom kosom, već osobe koje imaju nešto mekšu i tanku kosu jer daje kosi volumen.

Ipak, kako biste bili sigurni da ćete dobiti ono što želite, najbolje je prije šišanja frizeru pokazati fotografiju bixie frizure koja vam se najviše sviđa.

Povezane vijesti

Magazin

Royals

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image