Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MONICA BELLUCCI RAZOČARALA OBOŽAVATELJE: Glumica pokleknula pred nerealnim trendom koji šalje krivu poruku ženama

Autor Lucija Makovica

Monicu Bellucci kritiziraju zbog nepotrebnog Photoshopa nakon što je objavila nove fotografije.

 Monica Bellucci pretjerala s photoshopom Izvor: Profimedia

Monica Bellucci možda je jedna od najljepših žena na svijetu, ali ona, kao i mnogi, ima svoje nesigurnosti. Međutim, malo tko bi očekivao da će ih riješavati filterima i Photoshopom.

Žena koju obožavaju milijuni jer dostojanstveno stari i izgleda fantastično, pokleknula je pred trendom koji je zaživio na mrežama. Obradila je lice do neprepoznatljivosti te na novim fotografijama kao da gledamo u 30-godišnju Monicu, a ne glumicu u šestom desetljeću.

Naime, glumica je na svom Instagramu podijelila fotografije s dodjele nagrada, međutim, mnogima je bilo i više nego neugodno gledajući neprirodno ispeglano lice jedne od najljepših žena svijeta. Ne možete se ne zapitati gdje je nestala ona Monica koja je rekla da će se kad ostari, prestati gledati u ogledalo, već će gledati svoju djecu.

'Tvojim fotografijama ne trebaju filteri. Prelijepa si i bez njih'. 'Ti si tako prelijepa, nema potrebe da svoje lice sređuješ u aplikacijama', Dobro znamo kako izgleda, koga laže', 'Čemu ovoliko Photoshopa', 'Zašto to sebi radiš... čemu filteri', samo je dio komentara ispod objave.

Mnogi su poručili kako im je pala u očima te da je pokleknula pred 'nerealnim trendom koje propagiraju djevojke koje nemaju ništa drugo za ponuditi', gdje se aludira da ovako 'tešku' obradu češće vidimo na pojedinim starletama, a ne na glumicama čije police krase neke od najprestižnijih filmskih priznanja.

Sve to ne bi bilo toliko čudno da Monica u brojnim intervjuima nije rekla da 'bore smatra iznimno šarmantnima'.

'Gledam na sebe sa suosjećanjem. Smatram da su bore šarmantne. Kad vidim zrelu ženu koja ih nije korigirala, ne pomislim da bi to trebala učiniti, nego pomislim da izgleda baš jako ljupko. Ali, plastična kirurgija postoji, a ako tebe čini sretnom, zašto ne?' Rekla je prije nekoliko godina za AFP.

'Kao što je rekao Oscar Wilde, ljepota traje samo pet minuta ako nemaš čime zadržati znatiželju. Mislim da ne bih imala takav uspjeh u karijeri da sam samo lijepa. Ljepota vam je uzaludna ako ste glupi', izjavila je Monica u intervjuu za magazin The Talks te se zato mnogi pitaju zašto si je dozvolila ovakvu pogrešku.

Uostalom, u njezinom najnovijem filmu 'Memory' jasno je kako ona zapravo izgleda i ne, nema ništa loše u borama.

Baš suprotno. Slavna 'Malena' i s 57 izgleda fantastično pa se svi nadaju da je ovo bio samo njezin jednodnevni izlet u svijet Photoshopa, a više fotografija glumice pogledajte u galeriji.

Povezane vijesti

Magazin

Royals

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image