Samo nekoliko gumica za kosu, malo laka i uvijač ('figaro') dovoljni su za brzu ljetnu frizuru koja će oduševiti žene. Blogerica Holly Carr vratila se s ljetovanja, a dugu kosu namjestila je tako da joj ne smetaju vrućine i kupanje.

Frizura za plažu i vruće dane
Instagram 

Ako ju želite i vi isprobati, ne morate imati dugu kosu kao Holly. Možete koristiti samo manji broj gumica, ovisno o dužini kose. Začešljajte je unazad, zavežite prvu gumicu kao za svaki 'konjski rep', a zatim nanižite još nekoliko, jednu ispod druge na udaljenosti koja vama odgovara.

Lagano povucite kosu vrhovima prstiju iznad svake gumice, tako da dobijete mala 'zadebljanja' koja daju vizualnu punoću frizuri. Pramenove oko čela blago uvijte i natapirajte.

Ovaj izgled možete održavati i na plaži, iako nema laka za kosu ili uvijača. Samo pričvrstite pramenove u obliku kruga ukosnicama dok vam je kosa vlažna, a kada se osuši – između dva plivanja – pustite ukosnice i protrljajte dlanom. Tako će frizura ostati prirodna, a način na koji se radi pogledajte u videu.