Jastog, jedna od mojih omiljenih namirnica. Reći bilo što o njemu što već nije rečeno prilično je teško. Jastog traži poštovanje i ljubav u tretiranju. Njegovo karakteristično meso puca od zdravlja jer obiluje proteinima i ugljikohidratima, njegova karakteristična tekstura zahtijeva posebno tretiranje i kulinarsko znanje da se savršenstvo okusa osjeti u nepcu kušača. Jastog, kao što je poznato, živi u dubini, gdje je more bistrije i slanije, i to mu daje tu specifičnost zbog koje je iznimno cijenjen.
Ivan Pažanin otkriva što sve može pripremiti od jednog jastoga
Mjesečni horoskop za kolovoz 2025.: Mladi Mjesec u Lavu i retrogradni Saturn u Ribama prodrmat će nam svakodnevicu
Žene, nogomet i marketing: Nova era sportskog identiteta i kako je ženski EURO 2025 srušio stereotipove
Serije koje u kolovozu gledamo na Netflixu: Ovih 5 naslova ne propuštamo u nadolazećim tjednima
'Hvala na milijunu': Evo što je Neda Ukraden poručila nakon glasina da vila u Imotskom zjapi prazna
'Gola ga je čekala u krevetu': Srpska pjevačica raskrinkala Zdravka Čolića, o ovome je šutjela 40 godina
'Isplivala' fotografija s vjenčanja Olivera i Vesne: On s dugom kosom, a ona u vjenčanici koja se danas ne viđa