Novi chef Goran Stanisavljević unio je opojnu energiju u kuhinju, što se odrazilo i na jelovniku. Hrana je izvrsna, maštovita, skladnih okusa, vizualno primamljiva i tehnički dobro pripremljena. Koncept bistroa je ručak s Dolca, gdje se iz dana u dan, ovisno o ponudi tržnice, nudi šest različitih jela, a večera je isključivo à la carte. Tatarski od volova srca postao je klasik koji morate kušati. Mekana, nježna i bogata konfitirana patka s pireom od ljubičastog batata s raguom od gljiva, crvenom lećom i jusom od vanilije jelo je koje svakako preporučujemo, kao i sočan goveđi rep s krumpirom, mrkvom, jusom, guancialeom i vlascem. Među desertima oduševljava crème brûlée od kestena te kolač od maka s glazurom od marmelade.
Bistro & Wine bar Pod Zidom - jedan od najambicioznijih zagrebačkih bistroa
Tjedni horoskop od 28. srpnja do 3. kolovoza 2025.: Je li nakon dramatičnog tjedna napokon vrijeme za laganiji tempo?
Vrag nosi Pradu 2 i Fashion Game Strong: Iskreno, želimo li prije dolaska filma u kina vidjeti baš svaki modni look?
Haljine i japanke ne moraju biti kombinacija samo za odlazak na plažu: Ovih 10 outfita to dokazuje