Kakva je tipična dalmatinska kuhinja, koji su povijesni događaji i kulture na nju utjecali? Je li autohnona i ako je jest što ju takvom čini? Može li se danas kuhati "po rimski" te tko su chefovi zaslužni za novi uzlet splitske agastronomije u svom najnovijem eseju u proljetnom broju StoryGourmeta otkrtiva naš suradnik Zlatko Gall
Gastro esej Zlatka Galla Foto: StoryGourmet Press
Gastro esej Zlatka Galla Foto: StoryGourmet Press
Gastro esej Zlatka Galla Foto: StoryGourmet Press
Gastro esej Zlatka Galla Foto: StoryGourmet Press
Zlatko Gall Foto: StoryGourmet Press
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima (Narodne novine, br. 111/2021, 114/2022), komentiranje na našim portalima omogućeno je samo korisnicima koji su se prethodno registrirali i koji su se upoznali s našim pravilima komentiranja. Zabranjeno je postupanje suprotno odredbama članka 94. stavka 2. Zakona o elektroničkim medijima, a svaki je korisnik osobno odgovoran za cjelokupan sadržaj koji objavi ili učini dostupnim.
Još uvijek nema komentara - sjajna prilika da pokreneš raspravu.