Zagrebačka Tvornica Kulture osvježila je svoj klupski program predstavivši spoj dobre kuhinje i akustične glazbe. Naime jučer, 20. listopada u prostoru Tvornice otvoren je projekt Sindikat Food Club koji objedinjuje upravo ta dva doživljaja stvarajući odmak od uobičajene ponude restorana i koncertnih prostora.
Neočekivana lokacija koncertnog prostora transformirana je u upečatljiv restoran-bar koji uz ponudu hrane nudi i poseban glazbeni doživljaj, pa su na prvoj večeri za glazbeni program bili zaduženi Soul Fingersi. Uz nastupe poznatog soul & funky sastava gosti, među kojima su bili Mile Kekin, Ivan Dečak, Nenad Borgudan iz Detoura te chef Mate Janković, uživali su u delicijama chefa Kristijana Tabeta koji je svoju gastro priču predstavio kroz tri kvalitetna i zanimljiva slijeda.
Program je predstavila Ivana Delač koja je uz kraće razgovore s gostima najavila što je sve Sindikat Food Club pripremio u sljedećim mjesecima. Naime, dok će svakodnevno u sklopu Tvornice raditi Sindikat restoran pod kuharskom palicom chefa Tabeta, vikendima će se na meniju mijenjati razne vegetarijanske, mesne i riblje delicije ekskluzivno kreirane od strane najboljih hrvatskih chefova. Gastro noviteti moći će se konzumirati s odabranim vinima uz glazbeni program uživo.
Svoje mjesto osigurajte na vrijeme u sustavu Entria jer je kapacitet sjedećih mjesta ograničen poštujući sve epidemiološke preporuke Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo. U nastavku pogledajte kalendar događanja za studeni i prosinac:
30.10. Mile Kekin / chef Tom Gretić
31.10. Natali Dizdar / chef Tom Gretić
06.11. Vatra / chef David Skoko
07.11. Marko Tolja / chef David Skoko
11.11. Šajeta / chef Kristijan Tabet
13.11. Neno Belan i Fiumens / chef Mate Janković
14.11. Neno Belan i Đavoli / chef Mate Janković
20.11. Igor Geržina / chef Deni Srdoč
21.11. Detour / chef Deni Srdoč
27.11. Mangroove / chef Mate Sučić
28.11. Pavel / chef Mate Sučić