Tijekom prošlogodišnje karantene bubnjar i menadžer benda Pravila igre počeo je sve češće zalaziti u kuhinju, a nije trebalo dugo da počne stvarati izvrsna jela. Svoja znanja i vještine pokazao je i na snimanju za StoryGourmet te sve oduševio guacamole umakom koji je bio odlično predjelo spareno s tortilja čipsom, za glavno jelo krčkali su se plodovi mora sa zelenom tjesteninom, a za kraj je pripremio proteinske palačinke. Ipak su one neizostavne na njegovu meniju. Kako otkriva, isprva ih je pravio sa samo pet sastojaka, a danas u njih ide gotovo dvadesetak namirnica čiji se okusi savršeno nadopunjuju. Iz čega se rodila njegova ljubav prema kuhanju, je li profesionalna teniska karijera utjecala na prehranu i koje se jelo još nije odvažio napraviti, otkriva u intervjuu koji pročitajte u novom, proljetnom izdanju StoryGourmeta u kojem donosimo i Goranove recepte.
Neodoljive palačinke Gorana Beloševića
Bubnjar i menadžer benda Pravila igre za proljetni broj StoryGourmeta osmislio je meni na koji bi 'pala' svaka mlada dama
Još iz kategorije