“Napravit ćemo jako ugodan program koji će funkcionirati čitavo ljeto. Cilj nam je biti mjesto za okupljanje svih Zagrepčana - to možda zvuči malo bahato, ali vjerujem da ćemo u tome uspjeti. Krenuli smo sa Chef's Parkom, svaki dan imamo gostujuće kuhare. Nakon toga kreće Gin Park, a nakon toga i Euro, pa Cocktails Park... i tako sve do kraja rujna. Sve je to izrazito zahtjevno za izvesti, na drugoj lokaciji sigurno ne bismo uspjeli, da nam ovdje nije restoran i catering kuhinja gdje imamo sve potrebne uvjete. Nismo htjeli megalomanski projekt, nego želimo okupiti kvalitetne goste koji će prepoznati taj hedonizam i priču koju im nudimo te način na koji ćemo to raditi. Želimo što više lijepih dana da možemo sve ugostiti”, ispričao je chef te vlasnik Rougemarina Marin Medak na otvorenju Rougemarin Parka, mjesta za uživanje u hrani, piću i zabavi, smješetnom u prostranom parku, odnosno dvorištu ispred sada već legendarnog zagrebačkog okupljališta ljubitelja ukusne hrane i vrhunske ponude. Na večeri otvorenja niti iznenadni pljusak nije uspio pokvariti odličnu atmosferu kojoj je uz sjajnu hranu chefova Medaka, Mihelja i Jankovića, doprinijela i odlična glazba s DJ pulta te live svirka sjajnog saksofonista.

Otvoren Rougemarin Park
StoryGourmet Press 

“Odlučili smo iskoristiti potencijal prekrasnog, 70 godina starog parka stare Tvornice žarulja i tijekom ljeta kroz šest različitih koncepata ponuditi našim stalnim, ali i novim gostima, jedinstven doživljaj. Svaki koncept će imati drugačiju temu, uređenje, ponudu i program. U gastronomskoj ponudi fokusirat ćemo se na azijsku fusion priču u street food varijanti, no, street food u Rougemarin Parku podižemo na višu razinu. Ponudit ćemo modernije varijante Rougemarin klasika uz jako puno noviteta”, dodao je Medak.

Otvoren Rougemarin Park
Dražen Kokorić 

Tijekom Chef's Parka, koji će trajati do 26. svibnja gostovat će, uz Medaka, i slastičarka Petra Jelenić, te chefovi Mate Janković, Mario Mihelj, Marko Palfi i drugi. Nakon toga slijede Gin Park, pa Euro Park, pa Cocktails Park, Grill Park i Beer Park – uistinu zabavan i lijep program. Osim live kuhanja u Parku, tu su i brojni popratni sadržaji, a djeca će se moći okušati u kulinarskoj igraonici pod vodstvom Hrvoja Krajnovića gdje će uz igru naučiti svoje prve kulinarske trikove. Rougemarin Park uređen je po najnovijim trendovima eatertainmenta, od barske zone u kojoj možete uživati u vrhunskoj ponudi pića, sjedeće zone za manja društva, sjenica za okupljanje većih grupa, chill zone za opuštena afterwork druženja, a nudi i poseban kutak za roditelje s djecom i zabavu za sve uzraste.

Otvoren Rougemarin Park
StoryGourmet Press 

“Novi način života pokazao je kako ljudi vole uživati u opuštenom druženju na otvorenome, ali im nedostaje sadržaja, zabave, posebne ponude koja će im ponuditi neposredniji i poseban doživljaj gastronomskog iskustva. Tim smo se vodili pri kreiranju ovog prekrasnog prostora i programa u Rougemarin Parku. Želimo da ovo mjesto zaista bude mjesto koje će ponuditi raznoliku ponudu i poseban doživljaj svim posjetiteljima”, rekla je Sanela Seferagić Filipić, direktorica RED agencije, suorganizatora Rougemarin Parka.

StoryGourmet Press Otvorenje Rougemarin Parka