Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Gourmet

Vrhunski doživljaj

Autor Zrinka Ferina
Autor Zrinka Ferina

Pobjednici natječaja Mastercard Sladokusac vratili su se iz Modene i podijelili s nama dojmove s večere u restoranu Osteria Francescana, chefa Massima Botture

Večera u Osteriji Francescani chefa Massima Botture, restoranu koji nosi tri Michelinove zvjezdice kao i titule najboljeg na svijetu za 2016. godinu te najboljeg u Europi za 2017. godinu, bila je vrhunac akcije Mastercard Sladokusac koju su tijekom studenoga i prosinca prošle godine organizirali Mastercard Hrvatska i časopis StoryGourmet. U sklopu Mastercard Sladokusca čak su 22 zagrebačka restorana nudila posebne pogodnosti, poput gratis deserta, vina, piva, Mastercard menija po posebnim cijenama i popusta za plaćanje Mastercard® i Maestro® karticama. Među iznimno velikim brojem prijavljenih, koji su trebali fotografirati račun i potvrdu plaćanja Mastercard ili Maestro karticom u nekom od restorana sudionika Mastercard Sladokusca te odgovoriti na pitanje koji im je omiljeni desert, žiri je odabrao Bernarda Mihaljevića kao najkreativnijeg, koji je pak, ovaj gastro doživljaj iskusio u zagrebačkom restoranu Batak Grill na Radničkoj cesti.

Pobjednik natječaja Bernard Mihaljević je na večeru života odlučio povesti svog oca Peru, a kako su se proveli, otkrio nam je nakon povratka.

Izvor: Josip Regović

Najčitanije

NAJNOVIJE

Najčitanije

Najnovije

loader