Ako ste rođeni u ovom znaku, imate mnogo razloga za sreću. Godišnji horoskop predviđa da će vam nadolazeća godina donijeti puno lijepih stvari u život. Radit ćete više nego ikad, ali to će vam se višestruko isplatiti. Bit ćete zadovoljni ljubavnim životom, smjerom u kojem vam ide karijera, ali i financijama.

Konačno je došlo vrijeme da u potpunosti uživate u životu.

Ljubav

Neptun je u opoziciji u Ribama i vašem prirodnom 7. polju braka i veza tijekom cijele godine, pa će Jupiter u istom tranzitu dobar dio godine vašu procjenu učiniti pomalo iluzornom. Kad uživate, brzo pokrenite svoj analitički živac da vidite koliko živite u mašti, a koliko u stvarnosti. Da, uživajte, ali ne zaboravite stvarnost i sve će biti super. Venera će inicirati ljubavne događaje od 1.1. do 7.3, od 29.5. do 24.6, zatim odvojeno od 6.9. do 30.9. (kada je u vašem znaku), a opet od 11.12. do kraja godine.

Godišnji horoskop za Djevice za 2022
Shutterstock 

Posao

Saturn u vašem prirodnom 6. polju rada donijeti će određena iskušenja bilo u odnosima s kolegama ili u samom procesu rada. Vjerojatno ćete se morati prilagoditi. Zbog planeta iz Riba ponekad ćete poželjeti poletjeti i pobjeći, ali ništa od toga. Sve će ostati na razini mašte. Dugi boravak Marsa (od 21. kolovoza do kraja godine) u vašem prirodnom 10. polju karijere zasigurno će donijeti dodatne aktivnosti i pojačani angažman na poslu, a mogući su i neki sukobi s nadređenima. Držite se profesionalnosti i sve će biti u redu.

Novac

Trud koji uložite također će utjecati na vašu financijsku situaciju. Poslodavac će primijetiti vaš trud, a samim tim i vaša zarada će se značajno povećati. Ako se bavite privatnim poslom, ni za vas nema zime. Sasvim neočekivano, vaš posao će procvjetati.

Obitelj

Ova godina rezervirana je za lijepe obiteljske trenutke. Sve će odisati skladom i pozitivnom energijom, a činit će vam se da se nikad bolje niste slagali s užom obitelji.

Zdravlje

Obratite pažnju na svoj način života i promijenite loše navike kako to ne bi utjecalo na vaše zdravlje. Ozbiljnijih problema neće biti, ali oprez je nužan. Bilo bi dobro da se posvetite nekoj fizičkoj aktivnosti.