Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Video
03.05.2016. / 12:32 12:34

TUGA NE PRESTAJE Emotivna poruka Sanje Doležal suprugu Nenadu

03.05.2016. / 12:32 12:34
03.05.2016. / 12:32 12:34

Samo šest dana prije svog rođendana, Sanja Doležal već pune četiri godine iznova intenzivno proživljava najteže dane u životu. Njezin suprug, bubnjar Novih fosila Nenad Šarić,  iznenada je preminuo 3. svibnja 2012., a Sanja, koja je s njim provela prekrasnih 25 godina, na današnji mu je dan preko društvene mreže posvetila nekoliko nježnih riječi. 'Ljubav ne prestaje odlaskom, a ni sjećanje vremenom...' napisla je uz fotografiju supruga s kojim je u braku dobila dvoje djece, Luku i Leu. Kad je  u 65. godini Nenad Šarić iznenada preminuo njegova supruga, obitelj, prijatelji i svi koji su poznavali i cijenili glazbenika bili su u šoku. Sanja je tada medijima poslala poruku:'Moj najbolji prijatelj i životni partner napustio nas je danas poslije 15 sati. Prerano za mene i za našu djecu...'

Izvor: Story
Sanja Doležal i Nenad Šarić Šok i nevjerica zbog Nenadove smrti bila je neizmjerna jer je bio poznat po zdravom načinu života. Osim toga, supružnici su prije nego što se dogodilo najgore planirali neka svoja sitna veselja. Naime, kao i uvijek, Praznik rada proveli su na Mrežnici, gdje su pripremali Sanjinu rođendansku zabavu. Pjevačica je potom otišla u Zagreb, a Nenad je ostao u njihovoj vikendici da bi uredio okućnicu i sve pripremio za rođendansko slavlje svoje voljene supruge. Prije dvije godine u intervjuu za Story ispričala je što joj je pomoglo nakon suprugove smrti. ''Čudno zvuči, ali mogu reći da sam sretna žena. Toga sam danas još više svjesna. Nevjerojatno, u tome mi je otvorio oči moj sin koji mi je rekao: 'Nemoj misliti na trenutke koje nećeš imati, nego na ono što si imala.' Kad mi je to rekao, shvatila sam da je dvadeset i pet godina života sa suprugom bila velika stvar. Život mora ići dalje i sigurna sam da ću naći neke lijepe trenutke, i tu i tamo nekakvo veselje. No kad te tuga preplavi, ni to ne pomaže', rekla je.
Izvor: Story
Sanja Doležal sa sinom Lukom Tada je kazala kako se ne može zamisliti uz novog muškarca.  'Najiskrenije, u ovom trenutku to ne mogu zamisliti. Vjerojatno nije problem naći muškarca, problem je ostvariti prijateljstvo. Meni bi možda opet trebalo dvadeset godina da s nekim budem tako bliska. Tako da ovog trenutka to ne mogu zamisliti, niti razmišljam o tome, niti se vidim u toj poziciji. Kad sad pomislim na to, zvuči mi nemoguće, no dovoljno sam stara da kažem – ne znaš što ti život nosi. Imam prijateljicu koja je udovica 17 godina i nikad nije bila ni s jednim muškarcem niti je to poželjela. Imam prijateljicu koja je ostala udovica i nakon deset mjeseci pronašla partnera. I presretna je. I to je divno. Drukčije smo i imale smo i drukčije brakove', zaključila je tada.
Izvor: Story
Autor: Ž.S. Foto: Story arhiva  

NAJČITANIJE

NAJNOVIJE

loader