HER BIOTIC - ZAŠTITNIK I SAVEZNIK INTIMNOG ZDRAVLJA ŽENA

Čak 70% žena svih dobnih skupina muče infekcije intimnog područja. Svrbež, peckanje, iscjedak neugodnog mirisa… neki su od simptoma. Kako biste izbjegli ponavljanje intimnih infekcija, nije dovoljno ukloniti i ublažiti simptome, potrebno je postaviti temelje koji rješavaju uzrok njihova nastanka, a kriju se u mikrobiološkim kulturama s laktobacilima.

Carnium Botanicals(1).jpg
Carnium Botanicals 


Kako biste se dugoročno riješili problema s učestalim intimnim infekcijama, upalama mokraćnog mjehura, pa čak i probavnih tegobama, koristite dodatak prehrani Her Biotic koji sadrži šest probiotičkih sojeva koji posebno podupiru žensko zdravlje. Većina žena koje imaju ponavljajuće upale mjehura, infekcije intimnog područja i probavne probleme ima nešto zajedničko, a to je poremećena hormonska ravnoteža i kaos u crijevima. Mikrobiološke kulture dokazano obnavljaju crijevnu i urogenitalnu mikrofloru te djeluju antimikrobno. Također, osobe koje koriste Her Biotic imaju manju želju za nezdravom hranom, više energije, jak imunosni sustav te manje pate o nadutosti. Više o ovom proizvodu možete pronaći na službenoj stranici Carnium Botanicals.

MENOWELL – ZA ŽENE KOJE OD MENOPAUZE ŽELE VIŠE OD NEUGODNIH SIMPTOMA

Carnium Botanicals(3).jpg
Carnium Botanicals 


Najveći mit o menopauzi: menopauza je samo privremeno stanje, a kada valunzi prođu, sve će opet biti u redu. Menopauza zapravo nikada ne završava. Debljanje, gubitak kose, problemi sa spavanjem, valunzi, promjene raspoloženje i drugi simptomi koji se obično vežu uz menopauzu ne moraju se događati, ali potrebno je ojačati jetru, crijeva i nadbubrežne žlijezde. Upravo to, kao i balansiranje estrogena te prehrana i životni stil ključni su razlog zašto žene s Istoka ne muče neugodni simptomi menopauze. Njihova hrana temelji se na složenim ugljikohidratima i prehrani bogatoj fitoestrogenima (prirodni estrogeni prisutni u hrani). Mješavina ljekovitog bilja MenoWell objedinjuje sve biljke i tvari koje su važne za uspostavljanje normalne hormonske ravnoteže u ženskom tijelu. Sadrži čak 10 prirodnih ekstrakata, a vodeća ljekovita biljka je anđelika, tradicionalna kineska biljka. Osim što pomaže u održavanju menopauze mirnom i ugodnom, poboljšava raspoloženje, pruža kvalitetniji san i smanjuje rizik od osteoporoze koja je posljedica pada hormona estrogena.

FEMCARE - ZA VLAŽNOST SVIH VAŠIH SLUZNICA

Carnium Botanicals(2).jpg
Carnium Botanicals 


FemCARE kapsule su prirodna mješavina biljnih ekstrakata koji potiču optimalnu hidrataciju svih sluznica u tijelu. Tajna njihova djelovanja je u Omegii®️, jedinstvenoj formuli koja sadrži i plod i ulje sjemenki pasjeg trna. Plodovi i ulje imaju uravnotežen omjer svih nezasićenih masnih kiselina Omega-3-6-7-9. Osim toga, bogat su izvor antioksidansa (beta karotena i vitamina E) i biljnih sterola. S FemCARE kapsulama osigurat ćete optimalnu vlažnost svih sluznica, bez krema, gelova i drugih preparata. Smanjit će se neugodan osjećaj suhoće i svrbeža, a ujedno i rizici od razvoja upale. Posjetite našu web stranicu Carnium Botanicals i otkrijte našu cjelokupnu ponudu. Pretplatite se na naš newsletter za ekskluzivne informacije i posebne ponude. Iskusite snagu prirode uz Carnium Botanicals i napravite korak prema zdravijem životu već danas.

Za više informacija i narudžbe posjetite web stranicu carniumbotanicals.hr ili nas kontaktirajte na info@carniumbotanicals.hr ili 01/7776-032. Vaše zdravlje naš je prioritet.

*Sadržaj nastao u suradnji s brendom Carnium Botanicals.