Pjevačica Jelena Rozga jedna je od najvećih hrvatskih zvijezda. Osim glasom, ističe se i vitkim stasom, a povremeno detalje svoje prehrane otkriva i za medije.

Jelena je tako nedavno otkrila da ima 57 kilograma, no istaknula je kako se ne može udebljati zbog problema sa štitnjačom. Naime, pjevačici je 2006 godine otkrivena hipertireoza, a prije pet godina i tahikardija.

Moji problemi sa štitnom žlijezdom ne daju mi da se udebljam ni pola kilograma, ali na to utječe i genetika i to što živim pored mora. Štitna žlijezda me ponekad baš zeza, ali generalno se dobro osjećam. Ne dam se ja, samo osmijeh na lice i pozitiva’, rekla je Rozga za srpske medije.

Pazim što jedem, iako sam veliki gurman. Trudim se da hrana koju unosim bude lagana i zdrava. Jedem više puta dnevno, ali u manjim količinama, zato što to odgovara mom organizmu. Nekada si dam oduška i opustim se. Volim mediteransku hranu, laganiju prehranu, koja sadrži dosta voća, povrća i ribe. Zimi obožavam jesti pečeno kestenje ‘, prenio je njene riječi portal express.ba.

Ranije je otkrila da ne voli jesti tripice, pršut i janjetinu, te da obavezno svaki dan pojede juhu.

Što se vježbanja tiče, otkrila je da joj u održavanju linije najbolje pomaže skakutanje po pozornici, no da je za vrijeme pandemije ipak počela vježbati kod kuće.

Na pozornici provedem nekoliko sati pjevajući i plešući, i to je odličan način da ostanete fit i bude u dobroj kondiciji. Kad je počela pandemija koronavirusa, morala sam prestati trenirati i to je bio šok za moje tijelo. Zbog toga mi je, dok sam bila u izolaciji, proradila i štitnjača. Onda mi je trener savjetovao da počnem vježbati kod kuće, što mi je bilo i korisno i potrebno’, ispričala je Rozga.

Evo koji jenjen jelovnik za jedan dan.

Doručak: Omlet s bjelancima, maslinama i mladim sirom

Ručak: Juha, meso, salata

Večera: Riba i povrće

Još fotografija prelijepe Jelene pronaći ćete u našoj galeriji. 

Story arhiva, Instagram Jelena Rozga