Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

'NAJGORA POGREŠKA U ŽIVOTU'

Bivša Bondova djevojka žali zbog plastičnih operacija: 'Unakazile su me'

Autor Petra Kanić
Autor Petra Kanić

Naposljetku je prihvatila dostojanstveno starenje

Izvor: Instagram

Glumica Britt Ekland, javnosti poznata kao bivša Bondova djevojka, priznala je kako je požalila zbog estetskih operacija koje je napravila. 90-ih godina povećala je usne, za što kaže da joj je bila najveća greška jer ju je ta plastična operacija unakazila. Naime, u usnice je ubruzgala Articol. Radi se o eksperimentalnom kolagenu koji se u tom desetljeću koristio za povećavanje usana, a danas se smatra jako riskantnim za upotrebu te je zabranjen u nekoliko država. 

britt ekland Izvor: Profimedia

'Mislim da mi je ta operacija unakazila lice. Svi imaju pravo na izbor, ja sam se na operacije odlučila u mojim 50-ima i nikad ih više ne bih razmatrala. Ne želim izgledati nimalo drugačije', priznala je 78-godišnja glumica  za magazin Platinum. Tek je sada prihvatila koncept dostojanstvenog starenja.

'Osjećam se sjajno, bolje nego ikad prije. Starenje se događa svakome. Besmisleno se žaliti na to i htjeti se mijenjati. Svi idemo u istom smjeru i ništa ne možemo poduzeti oko toga. Na tom putovanju bitno je samo paziti na sebe',  dodala je Ekland.

Povezane vijesti

Nakon što joj je pariški liječnik ubrizgao Articol, Britt je idućih 20 godina morala ići na ekstremno bolne injekcije kortikosteroida u nadi da će ga oni otopiti. Plastične operacije naposljetku je nazavala svojom najgorom pogreškom u životu. 'Kada sada gledam fotografije iz tog perioda prije operacija, izgledala sam jako dobro. Sada to vidim, no tada to nisam primjećivala', zaključila je. 

Izbor Urednika

Royals