Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

FRIZURA ZBOG KOJE ĆE KOSA IMATI PUNO VIŠE VOLUMENA: Sve žene je se spremaju nositi u 2022. godini

Ova je frizura idealna za sve one koji ne žele reći zbogom dugoj kosi, ali ne vole ni prekratku kosu.

 Produženi bob Izvor: Instagram

Bob frizura uvijek je u trendu, no mnogi misle kako će ona biti i najveći hit 2022. godine.

Točnije, veliku popularnost doživjet će 'produženi bob', savršena opcija ako težite suptilnoj promjeni. Ova je frizura idealna za sve one koji ne žele reći zbogom dugoj kosi, ali ne vole ni prekratku kosu.

Riječ je o praktičnoj frizuri, malo dužoj verziji već dobro poznatog boba, a mnoge djevojke i žene s oduševljenjem su prihvatile ovaj trend. Duljina seže do ramena ili malo ispod, zbog čega kosa izgleda kao da ima puno volumena, ali i ljepše.

Povezane vijesti

Osim toga, vlasnice duge kose ovim stilom mogu testirati imaju li kraću kosu i možda saznati žele li ići korak dalje, a odlično je rješenje za djevojke s kratkom kosom i žene koje joj žele pustiti da raste. malo – ali ne previše.

Ako se još uvijek predomišljate, imamo još jedan dobar razlog za skraćivanje kose: ako npr. imate tanku kosu, kada se ona skrati, odmah će izgledati bujnije i dobiti na volumenu.

Zasigurno ćete ju brže oprati i osušiti i tako smanjiti muku kasnijeg oblikovanja, a treba naglasiti da su kraće frizure praktičnije i zimi jer vam se kosa neće petljati oko kaputa, kapa i šalova.

Povezane vijesti

Magazin

Royals

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image