Pjevačica i poduzetnica Lana Jurčević objavila je na Instagramu video u kojem pozira u žutom bikiniju. No, pored videa je napisala iskrenu i emotivnu objavu.

Lijepa Lana na društvenim mrežama često govori o fizičkom izgledu, promjenama na tijelu i samopouzdanju. Ovaj put se u objavi prisjetila 2019. godine i ljetnog snimanja na kojem je bila nešto mršavija.

U objavi je, između ostalog, napisala: '...iako je lijepo biti tako fit, neću robovati nečijem drugom izgledu ili komentarima'.

'Hello 2019! Samo ću reći: Bože budale! 90% svoje karijere sam mislila da imam loše noge i ako nisam morala nositi ništa kratko, izbjegla bih to. Čak i kad sam bila najviše fit, uvijek sam imala celulit. Jedna moja suradnica mi je pred nastup rekla: Ajme ne mogu vjerovati koliko celulita imaš. 'Aj ti s 21 godinom i tom rečenicom izađi na stage pred tisuće ljudi.

I nađem ovu snimku iz 2019 i s odmakom od 3 godine sretna sam što sam se opametila. U mnogočemu. Lijepo je biti fit ovako, lagala bih da kažem nešto drugo. Možda ću jednom opet biti takva, ali nema šanse da tome robujem zbog izgleda ili nečijih komentara', napisala je Lana.

Više fotografija Lane Jurčević pogledajte u galeriji.

Instagram Lana Jurčević promiče body positivity