Na drugom izdanju programa Music bites you, zagrebački wine bar i bistro Sherry’s, okupio je trojicu svjetski poznatih  lidera u svojim područjima kako bi sljubili tri grane umjetnosti kojima se bave, u jedan vrhunski doživljaj: glazbu, hranu i vino. Eddy Ramich, idejni začetnik ovog programa, ali i veliki ljubitelj fine hrane i vina, jedna je od ključnih figura s 25 godina dugom karijerom na čelu glazbene scene u ovom dijelu Europe. Eddy je tokom svojih posjeta Sherry’su došao na ideju da zajedno pokrenu degustacije koje će, osim dva uobičajena elementa koja se na takvim degustacijama sljubljuju (hrane i vina), uključi i element glazbe.

Chef Andrej Barbieri, DJ Eddy Ramich, vinar Alen Bibich i Ivana Šeremet, vlasnica Sherry'sa "Poznavanje lika i djela Andreja Barbierija, postalo je stvar opće kulture.” izjavio je za StoryGourmet o Andreju, također velik i uspješan chef David Skoko te dodao “Veliko ime, velik čovjek i veliki kuhar.” Ivana Šeremet iz Sherry’sa citirala je u svom uvodu jučerašnje sjajne večeri ovu izjavu i dodala da bi David zasigurno rekao isto za Eddyja Ramicha ili za Alena Bibića da je izjavu kojim slučajem davao za RollingStone, odnosno Wine Spectator magazin. Alen Bibich je za ovu priliku iz svog podruma izvadio vina koja nećete tako lako imati priliku kušati. Nakon uvodnog pjenušca Bibich rose i fenomenalnog La Sina, slijedila je kupaža R6 iz double magnum boce, Bas de bas također iz double magnuma 2008 i čuveni Aleph (cabernet sauvignon) koji je trenutno najskuplje vino na hrvatskom tržištu. Ukupna vrijednost boca koje je Alen donio za 70-ak gostiju Sherry’sa procjenjuje se na vrtoglavih 20-ak tisuća kuna. Chef Andrej Barbieri je uz četiri Alenova ozbiljna crnjaka nepogrešivo sljubio sljedeća ozbiljna jela: 1. La Sin - Juneći jezik, biserka, celer i jabuka, hollandaise s hrenom, salsa verde

Story 3980
2. R6 - Capellaci, teletina, vrganj i buća
Story 3980
3. Bas de bas - bikove obrazine, vino, palenta kumpirica, kozji sir
Story 3980
4. Aleph - mudcake, chantilly, šumsko voće 
Story 3980
Eddyjeva glazba i kirurški precizno miksanje, pratilo je u stopu cijelu atmosferu i na kraju digla na noge rasplesane goste. Sva trojica glavnih aktera izjavili su da su uložili izniman trud u ovaj događaj zbog odlične ideje sljubljivanja hrane i vina s glazbom, ali prvenstveno kako bi se  zajedno dobro zabavili jer su međusobno, kao i s lokalom u kojem su se okupili u prijateljskim odnosima što se vidjelo i iz odlične atmosfere koju su stvorili u prepunom Sherry’su.   Foto: Josip Regović
Story 3980