StoryGourmet radionice u Kuhaoni na zagrebačkoj Opatovini već su dobro poznate po tome što spajaju ugodno društvo, ukusnu hranu i vrhunska pića, a to se ponovno dokazalo na nedavno održanoj StoryGourmet Staropramen radionici pod palicom chefa Kristiana Tarija i zagrebačkog restorana Le Mika.

Delicije na francuski način
Robert Gašpert 

Chef Tari polaznicima je pokazao kako pripremiti vrhunske delicije francuske kuhinje, a Staro­pramen je bio tu kako bi dokazao da se pivo i francuska jela odlično sljubljuju.

Delicije na francuski način
Robert Gašpert 

Na meniju su se našla tri jela - souffle od sira za predjelo, za glavno jelo pačja prsa, umak bigarade i gratinirana palenta, a šećer na kraju bile su karamelizirane jabuke s bretonskim keksom.

Delicije na francuski način
Robert Gašpert 

Među okupljenima bili su i glumci Filip Juričić i Katarina Strahinić koji su na samom početku kuhanja, osim neospornoga glumačkog talenta, pokazali i zavidne kulinarske sposobnosti.

Delicije na francuski način
Robert Gašpert 

Polaznici su uživali u odličnoj atmosferi i vrhunskim Staropramen pivima koja su se izvrsno slagala sa svim jelima.

Delicije na francuski način
Robert Gašpert 

Delicije na francuski način
Robert Gašpert