Kava je uvijek dobra ideja, a kako je spojiti sa slanim i slatkim u recepte koji će zavesti sva osjetila, naučio je polaznike Nespresso StoryGourmet radionice chef Marin Rendić iz Bistroa Apetit.

NESPRESSO STORYGOURMET RADIONICA Kava kao top inspiracija
Dražen Kokorić 

NESPRESSO STORYGOURMET RADIONICA Kava kao top inspiracija
Dražen Kokorić 

Rezultat spoja Nespressa i vrhunskih namirnica? Neodoljivo kremasti rižoto s bikovim repom uz Volluto koji se topi u ustima, pačja prsa u umaku od Arpeggio kave i zavodljivi čokoladni mousse koji nadopunjuje espresso Ristretto.

NESPRESSO STORYGOURMET RADIONICA Kava kao top inspiracija
Filip Hofer 

NESPRESSO STORYGOURMET RADIONICA Kava kao top inspiracija
Filip Hofer 

U pripremi recepata sudjelovale su glumice Marija Kolb i Natalija Đorđević, poznate mame influencerice Sonja Švajhler i Ana Vladušić te gastro znalci Marijana Zlomislić, Darko Kontin i Vedran Bošković.

NESPRESSO STORYGOURMET RADIONICA Kava kao top inspiracija
Dražen Kokorić