Uživajte u raskošnom editorijalu koji oživljava novo buđenje i snagu svježih namirica spravljenih po receptima chefova StoryGourmet tima. Odvažite se iskušati jedan od recepata koji slijede Na odabir su vam:  Kultivirane zelene šparoge s otvorenog žara, konfitirani žumanjci u svinjskoj masti, prah od pršuta ili Velute od mladog graška, šlag od mente, sušene cherry rajčice, te Janjeći tingul i domaći široki rezanci chefa Ante Udovičića. Zatim Juha od stabljika šparoga i riže ili Pohani janjeći kotlet s dipom od graška i kumina, potom Salata od šparoga, pohani žumanjci I tartufi, te Kuhane šparoge s emulzijom od limuna, ulja i soli chefa Gregorija Mannuccija, Najdraži jednostavni zalogaj chefa Ivana Pažanina, njegova Domaća tjestenina s kozicama i šparogama ili Janjetina s bižima

EDITORIJAL Kraljice proljeća
Maja Danica Pečanić 

EDITORIJAL Kraljice proljeća
Maja Danica Pečanić 

EDITORIJAL Kraljice proljeća
Maja Danica Pečanić 

EDITORIJAL Kraljice proljeća
Maja Danica Pečanić 

EDITORIJAL Kraljice proljeća
Maja Danica Pečanić