Živimo u vremenu kada su intolerancija i alergije na gluten sve češći. To najviše primjećujem radeći u slastičarnici, gdje naše mušterije sve više traže proizvode bez glutena. Zato sam za ovaj broj odlučila pripremiti neke od svojih omiljenih bezglutenskih slastica - koje su neizmjerno sočne i ukusne. Većina ovih deserata umjesto glutena sadrži dosta orašastih plodova koji zamjenjuju brašno. U receptu za zdrave muffine, koji su mi jedni od najdražih, koristila sam heljdino brašno koje je izuzetno hranjivo i često se koristi u pripremi bezglutenskih slastica i peciva.
Uživajte u receptima i okušajte se i sami u spravljanju ovih slasnih i zdravih kolača.
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima (Narodne novine, br. 111/2021, 114/2022), komentiranje na našim portalima omogućeno je samo korisnicima koji su se prethodno registrirali i koji su se upoznali s našim pravilima komentiranja. Zabranjeno je postupanje suprotno odredbama članka 94. stavka 2. Zakona o elektroničkim medijima, a svaki je korisnik osobno odgovoran za cjelokupan sadržaj koji objavi ili učini dostupnim.
Još uvijek nema komentara - sjajna prilika da pokreneš raspravu.