Bajam, mindul, mjendul, mendula ili kako ga već tko zove, jedna je od mojih omiljenih namirnica ne samo u slastičarstvu nego i u svakodnevici kao grickalica - bio on tostiran, blanširan ili namočen, u doručku, ručku ili večeri, njegova je primjena višestruka. Osim što su vrlo ukusni, iznimno su bitni i korisni za zdravlje. Puni su antioksidansa, vitamina B i E, magnezija, reguliraju šećer u krvi te kolesterol. Podijelit ću s vama pet recepata s bademom i sigurno ćete se naći u barem jednom!
Slastice s bademima Foto: Maksim Bašić
Slastice s bademima Foto: Maksim Bašić
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima (Narodne novine, br. 111/2021, 114/2022), komentiranje na našim portalima omogućeno je samo korisnicima koji su se prethodno registrirali i koji su se upoznali s našim pravilima komentiranja. Zabranjeno je postupanje suprotno odredbama članka 94. stavka 2. Zakona o elektroničkim medijima, a svaki je korisnik osobno odgovoran za cjelokupan sadržaj koji objavi ili učini dostupnim.
Još uvijek nema komentara - sjajna prilika da pokreneš raspravu.