Bajam, mindul, mjendul, mendula ili kako ga već tko zove, jedna je od mojih omiljenih namirnica ne samo u slastičarstvu nego i u svakodnevici kao grickalica - bio on tostiran, blanširan ili namočen, u doručku, ručku ili večeri, njegova je primjena višestruka. Osim što su vrlo ukusni, iznimno su bitni i korisni za zdravlje. Puni su antioksidansa, vitamina B i E, magnezija, reguliraju šećer u krvi te kolesterol. Podijelit ću s vama pet recepata s bademom i sigurno ćete se naći u barem jednom!
Maksim Bašić Slastice s bademima
Maksim Bašić Slastice s bademima
Omiljena maskara Kendall Jenner košta samo 15 eura: U novom tutorialu pokazala kako postiže punije i gušće trepavice
Vlado Kalember otvorio dušu o bivšoj supruzi: 'Kad smo se upoznali, bila je mlada i trebao joj je netko kao ja...'
Haljina iz Zare postala viralni hit jer povećava dekolte: Probala sam je, pogledajte isplati li se dati 30 eura za nju
Čitatelji Storyja biraju: Tko zaslužuje titulu najljepše Hrvatice?
Isprobala sam Zarinu košulju za kojom je TikTok poludio: Pogledajte isplati li se dati 20 eura za nju