Slavni francuski desert, čija priprema ne oduzima mnogo vremenna ako se ne računa višesatno hlađenje, oduševit će i najzahtjevnije ljubitelje slatkog. Ovaj desert duguje francuskoj riječi "mousse" što znači "pjena" jer mi je baza snijeg od bjelanjaka koji daje pjenušavost. U pripremi treba samo pripaziti na nekoliko detalja, upozorava naša ponajbolja slastičarka Petra Jelenić.
Josip Regović / StoryGourmet Mousse od čokolade
Omiljena maskara Kendall Jenner košta samo 15 eura: U novom tutorialu pokazala kako postiže punije i gušće trepavice
Vlado Kalember otvorio dušu o bivšoj supruzi: 'Kad smo se upoznali, bila je mlada i trebao joj je netko kao ja...'
Haljina iz Zare postala viralni hit jer povećava dekolte: Probala sam je, pogledajte isplati li se dati 30 eura za nju
Čitatelji Storyja biraju: Tko zaslužuje titulu najljepše Hrvatice?
Isprobala sam Zarinu košulju za kojom je TikTok poludio: Pogledajte isplati li se dati 20 eura za nju