Sin pekara, Paul Hollywood je izvorno bio kipar prije nego ga je otac uvjerio da se priključi obiteljskom poslu. Nakon svog školovanja iskoristio je priliku da putuje kroz Cipar, Egipat i Jordan posjećujući udaljena sela kako bi otkrio antičku tehniku pečenja kruha. Jednom je prilikom, putujući kroz Beduin, pekao kruh usred pustinje.
Druga sezona emisije „Paul Hollywood: gradske slastice“ počinje s emitiranjem 19. svibnja u 13:00h na kanalu 24Kitchen, a nove misije možete pratiti svakog utorka u isto vrijeme. Omiljeni britanski slastičar Paul Hollywood upušta se u gastronomske pustolovine diljem svijeta gdje isprobava recepte koji su pomogli u oblikovanju kulture i nasljeđa nekih najvećih i najživahnijih gradova na svijetu. Paul će posjetiti norveške fjordove i imati potpuno novo iskustvo skandinavske kuhinje. Iskusiti će i mediteranske okuse dvaju potpuno različitih dijelova svijeta: Palerma i Los Angelesa.
Koje gradske slastice skrivaju u lice Jeruzalema, Cape Towna, San Francisca, Reykjavika i Dublina
detaljno će za sve ljubitelje gastronomije otkriti naš svjetski putnik Paul.
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima (Narodne novine, br. 111/2021, 114/2022), komentiranje na našim portalima omogućeno je samo korisnicima koji su se prethodno registrirali i koji su se upoznali s našim pravilima komentiranja. Zabranjeno je postupanje suprotno odredbama članka 94. stavka 2. Zakona o elektroničkim medijima, a svaki je korisnik osobno odgovoran za cjelokupan sadržaj koji objavi ili učini dostupnim.
Još uvijek nema komentara - sjajna prilika da pokreneš raspravu.