Noel, prvi zagrebački restoran s Michelinovom zvjezdicom, predstavio je novi jelovnik - subotnje bistro klasike za ljubitelje ukusne hrane koji vikend započinju ručkom u nekom od zagrebačkih restorna. Subotnji ručak u restoranu, kao tradicija brojnih Zagrepčana, bio je inspiracija Noelovu timu da kreira listu ukusnih klasičnih jela, od kojih su neke obogatili i novim okusima i svježim idejama.
Mladi chef Noela Bruno Vokal sa svojim vrijednim timom osmislio je meni na kojem su, pd predjela, kamenice s hollandaiseom od juneće masnoće, tatarski biftek, rustikalna mesna terina s crvenom paprikom i gorkom salatom, bisque od škampa s komoračem i raviolima od limete te foie gras.
Za glavno jelo nude se goveđi file s mrkvom, krumpirom i vrganjima, brancin s brokulom, blitvom i pinjolima, štrukli te domaća tjestenina s crnim tartufima. Mladi chef Vokal za subotnje blagovanje osmislio je i dva deserta - prvi je kombinacija okusa breskve, kamilice i meda, a drugi čokoladni marquise s borovnicama. Sva jela prate vrhunska francuska vina koja se toče na čaše, a uz predjelo, odnosno već uz couvert (maslac s bučinim košticama, kruh, grisini) nude se i šampanjci, kao i zanimljivi kokteli Noelova sjajnog barmena Karla Ferenčaka.
Chef Vokal napominje kako će se jela na subotnjem bistro meniju izmjenjivati prema dostupnosti sezonskih namirnica, te dodaje kako su osmilili i nove menije za poslovne ručkove koji će se posluživati svakodnevno. Dvije su kombinacije: štrukli, grahorice i desert te mesna terina, piletina i desert.