U svijetu brojnih virtualnih događaja jedan je posebno privukao pažnju kako profesionalaca tako i zaljubljenika u svijet gastronimije. Svjetski poznati The World's 50 Best Restaurants pružio je globalnoj gastro zajednici priliku za sudjelovanjem u The 50 Best Recovery Summitu, događaju koji je kroz tri dana i kroz različite formate live razgovora sa svjetski poznatim chefovima i profesionalcima ukazao na novi smjer razvoja globalne gastro scene. Govorilo se o velikim i globalnim problemima nastalim zbog pandemije, novim formatima poslovanja, o tome kako će izgledati restorani nakon krize te kako zajednica zajedničkim snagama može oblikovati ravnopravnu i održivu budućnost u ovoj industriji. Svojim iskustvom i sudjelovanjem doprinjeli su chefovi kao što su Dominique Crenn, Tim Raue, Kyle Connaughton, Björn Frantzén, Daniel Humm, Clare Smyth, Julien Royer, Camilla Marcus, Garima Arora...

50 Best predstavio 50 Next
50Best 

U sklopu Summita najavljena je i nova hvalevrijedna inicijativa 50 Next. Inicijativa je predsatvljena kao buduća lista ljudi koji će oblikovati budućnost gastronomije. Projekt započinje u 2021.u partenrstvu s institucijom "Basque Culinary Center" a sudionici projekta bit će osobe do 35. godina starosti koje svojim radom, znanjem i predanošću inspiriraju, osnažuju i povezuju raznoliku zajednicu. Lista zanimanja mogućih sudionika je široka, svi su slobodni prijaviti se te postati dio zajednice koja će globalnim i raznolikim iskustvom doprinjeti razvoju globalne gastronomije u novom formatu.

50 Best predstavio 50 Next
50Best