'Ne znam za vas, ali meni je jesen jedno od dražih razdoblja, upravo zbog činjenice da je vani hladno, a vi možete pijuckati čaj ili papati zobenu kašu koji su topli. Još ako ste u zagrljaju voljene osobe... Onda su tu i hoodice i deke i knjige. Meni definitivno najdraži period', poručila je domaća blogerica i bodybuilderica, 19-godišnja Lara Iličin, koja je podijelila svoj omiljeni recept za zobenu kašu od jabuke i cimeta. 

Sastojci:
- 40g sitnih zobenih pahuljica od @quaker bez glutena
- 40g @nutriofit zobenih okus keksa
- 100 ml bjelanjaka
- 250 ml @alpro bademovog mlijeka okus vanilije
- 1 žlica meda (10g)
- 150g jabuke
- 30g maslaca od kikirikija
- cimet, kapi okus karamela @myproteinhr ili sladilo

Priprema: U lonac stavite mlijeko, zob, bjelanjke i 150ml vode. Ostavite da se zob kuha dok ne dosegnete željenu gustoću. Pred kraj unutra dodate par komadića jabuke kako bi ispustila sok i med u lonac. Jabuku narežete i stavite u tavu na malo ulja. U espresso šalicu dodate malo sladila (kapi), vode i cimeta i zatim tu smjesu dodate u tavu s jabukom. Preklopite ju s poklopcem i ostavite jabuke da omekšaju. Možda budete trebali dodati još malo vode dok se jabukice ne omekšaju. Kada je sve gotovo. Stavite jabuke preko serviranja zobi, dodajte maslac od kikirikija i cimet te uživajte.

Makrosi za recept (dva serviranja): 26g P, 96g UH, 19g M 660 kcal ( po serviranju 330 kcal)