Slavni Paul Bocuse 1987. je ustanovio Bocuse d’Or, jedan od najzačajnijih gastronomskih showova, kulinarsko natjecanje mladih chefova, obećavajućih talenata nacija koji zajedno sa svojim timovima pred publikom i u natjecateljskoj atmosferi u vremenskom periodu od 5 sati I 35 minuta pripremaju dva recepta. Sve to budno prati žiri sastavljen od prestižnih imena svjetske gastronomije kako bi prepoznali najbolje te najboljim kontinetalnim timovima pružili priliku za natjecanje u velikom finalu Bocuse d’Ora.
Na nedavno održanom natjecanju Bocuse d’Or Europe u Tallinnu, u Estoniji, pobijedio je norveški tim predvođen chefom Christianom Andréom Pettersenom. Norveški tim je oduševio ribljom temom naziva "4 seasons in a day" a koja je inspirirana jesenskim okusima djetinjstva chefa Pettersena te temom tanjura inspiriranog prepelicom, namirnicom zemlje domaćina. Norveški tim je oduševio vrsnim kulinarskim vještinama, prezentacijom te kreativnošću I zasluženo ušao u finale planirano početkom lipnja 2021. u Lyonu. Ovogodišnje europsko natjecanje donijelo je drugo mjesto timu Danske koji je do sada već dva puta osvojio Bocuse d’Or svjetsko zlato.
Omiljena maskara Kendall Jenner košta samo 15 eura: U novom tutorialu pokazala kako postiže punije i gušće trepavice
Vlado Kalember otvorio dušu o bivšoj supruzi: 'Kad smo se upoznali, bila je mlada i trebao joj je netko kao ja...'
Haljina iz Zare postala viralni hit jer povećava dekolte: Probala sam je, pogledajte isplati li se dati 30 eura za nju
Čitatelji Storyja biraju: Tko zaslužuje titulu najljepše Hrvatice?
Isprobala sam Zarinu košulju za kojom je TikTok poludio: Pogledajte isplati li se dati 20 eura za nju