Chef Deni Srdoč najmlađi je domaći chef koji je osvojio Michelinovu zvjezdicu, a nakon nekoliko godina koje je proveo u restoranu Draga di Lovrana odlučio je prihvatiti novi izazov. Postao je chef restorana Nebo koji će se ovog proljeća otvoriti u sklopu hotela Hilton Rijeka Costabella Beach Resort & Spa. Tamo će ponosno spajati jedinstvene okuse Kvarnera sa spektakularnim pogledom na Jadransko more, otok Cres, čarobnu Opatiju.
"Nebo, Nebo, Nebo. Ne mogu dočekati da krenemo, svi jedva čekamo poželjeti dobrodošlicu prvim gostima. Generalni menadžer hotela Hilton Costabella razlog je zašto sam ovdje. On je vjerovao u mene i poželio da ovdje napravim nešto izvrsno, a to je bilo slično onome što sam i ja želio. Počeli smo razgovarati i sada imamo Nebo kao dio hotela Hilton Costabella, restoran smješten na najvišem katu s najboljim mogućim pogledom. Dio sam odličnog tima koji sa mnom želi kreirati fine dining restoran", ispričao nam je Deni u ekskluzivnom intervjuu koji pročitajte u novom, proljetnom broju StoryGourmeta.
Omiljena maskara Kendall Jenner košta samo 15 eura: U novom tutorialu pokazala kako postiže punije i gušće trepavice
Vlado Kalember otvorio dušu o bivšoj supruzi: 'Kad smo se upoznali, bila je mlada i trebao joj je netko kao ja...'
Haljina iz Zare postala viralni hit jer povećava dekolte: Probala sam je, pogledajte isplati li se dati 30 eura za nju
Čitatelji Storyja biraju: Tko zaslužuje titulu najljepše Hrvatice?
Isprobala sam Zarinu košulju za kojom je TikTok poludio: Pogledajte isplati li se dati 20 eura za nju