Chef Deni Srdoč najmlađi je domaći chef koji je osvojio Michelinovu zvjezdicu, a nakon nekoliko godina koje je proveo u restoranu Draga di Lovrana odlučio je prihvatiti novi izazov. Postao je chef restorana Nebo koji će se ovog proljeća otvoriti u sklopu hotela Hilton Rijeka Costabella Beach Resort & Spa. Tamo će ponosno spajati jedinstvene okuse Kvarnera sa spektakularnim pogledom na Jadransko more, otok Cres, čarobnu Opatiju.

Deniju Srdoču samo je Nebo granica
Hilton Rijeka Costabella Beach Resort & Spa Unutrašnjost restorana Nebo iz kojeg se pruža spektakularan pogled na Kvarner

"Nebo, Nebo, Nebo. Ne mogu dočekati da krenemo, svi jedva čekamo poželjeti dobrodošlicu prvim gostima. Generalni menadžer hotela Hilton Costabella razlog je zašto sam ovdje. On je vjerovao u mene i poželio da ovdje napravim nešto izvrsno, a to je bilo slično onome što sam i ja želio. Počeli smo razgovarati i sada imamo Nebo kao dio hotela Hilton Costabella, restoran smješten na najvišem katu s najboljim mogućim pogledom. Dio sam odličnog tima koji sa mnom želi kreirati fine dining restoran", ispričao nam je Deni u ekskluzivnom intervjuu koji pročitajte u novom, proljetnom broju StoryGourmeta.