Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Eventi

David Skoko i Janez Bratovž večerom otvaraju Aminess Wine & Gourmet Nights

Autor Ela Radić
Autor Ela Radić

Ekskluzivna večera u pet sljedova održat će se 25. lipnja u 19 sati u Aminess Maestral Hotelu u Novigradu

Izvor: Press

Turistička kompanija Aminess hoteli i kampovi u suradnji s renomiranim chefovima Davidom Skokom i Janezom Bratovžom nastavlja projekt Aminess Wine & Gourmet Nights. Četvrta sezona projekta koji u fokus stavlja bogatstvo i raznolikost istarske gastronomije i lokalnih, autohtonih namirnica započinje fantastičnom večerom u pet sljedova, u režiji poznatih majstora kulinarstva Davida Skoke i slovenskog chefa Bratovža. Večera je na rasporedu 25. lipnja u 19 sati u Aminess Maestral Hotelu u Novigradu, u à la carte restoranu Oliveto. Uz vrhunske specijalitete, gosti će moći kušati vina svjetski, poznatog vinara Coronice.

Riječ je o ekskluzivnim večerama koje će se tijekom srpnja, kolovoza, rujna i listopada održavati jednom mjesečno. U srpnju i kolovozu večere će se tako održavati u novigradskom restoranu Half 8, dok će se u rujnu projekt premijerno predstaviti i na otoku Korčuli u Aminess Port9 Resortu.
Do sada je tijekom protekle tri sezone ovog projekta održano 26 večera na kojima je uživalo više od 1500 posjetitelja iz cijele regije.

Izvor: Press

 “Iznimno mi je zadovoljstvo ponovno biti u prilici kroz projekt Aminess Wine & Gourmet Nights gostima predstaviti inovativne specijalitete pripremljene od vrhunskih i najboljih svježih lokalnih namirnica. Upravo to i činimo ovim projektom, jer kroz gourmet ponudu želimo maksimalno promovirati bogatstvo i raznolikost istarske gastronomije. Veselim se još jednom uzbudljivom izdanju“, izjavio je David Skoko.

Svi zainteresirani za sudjelovanje na Aminess Wine & Gourmet Nights večerama mogu rezervirati svoje mjesto putem e-mail adrese: [email protected] ili na broja telefona 052 858 600.

Izbor Urednika

Royals