Koja je razlika između biljke i aromatične biljke? Spada li riža u žitarice ili sjemenke? Što svjež a što je sirov proizvod? Samo su neka od pitanja na koje će ova knjiga pružiti odgovor, ali ne bilo kakav odgovor, već odgovor slavnog chefa Ferrana Adrie, i to u knjizi Unelaborated Products, u izdanju Phaidona. Ime koje je promijenilo gastronomiju, ime koje je kroz El Bulli restoran otvorio vrata novoj visokoj kuhinji, onaj baziranoj na znanosti. On je i osoba koja je trenirala, učila te inspirirala chefove kao što su Joan Roca, Andoni Luis Aduriz, Gaggan Andan, Massimo Bottura...
Zatvaranjem restorana 2011. Ferran Adrià se povukao u svijet istraživanja a ova je knjiga uradak koji uči sve o osnovama namirnica, svojevrsna enciklopedija kategorija te razumijevanja prirode, prijeko potrebnih kako bi razumjeli i svijet unutar kuhinje. Unelaborated Products, treće djelo slavnog chefa (knjige koje su prethodile su "What is Cooking" i "The Origins of Cooking"), je savršena knjiga za sve koji se žele baviti stvarnom gastronomijom, a dostupna je kroz prednarudžbe dok će se u prodaji naći u rujnu 2021.
Omiljena maskara Kendall Jenner košta samo 15 eura: U novom tutorialu pokazala kako postiže punije i gušće trepavice
Vlado Kalember otvorio dušu o bivšoj supruzi: 'Kad smo se upoznali, bila je mlada i trebao joj je netko kao ja...'
Haljina iz Zare postala viralni hit jer povećava dekolte: Probala sam je, pogledajte isplati li se dati 30 eura za nju
Čitatelji Storyja biraju: Tko zaslužuje titulu najljepše Hrvatice?
Isprobala sam Zarinu košulju za kojom je TikTok poludio: Pogledajte isplati li se dati 20 eura za nju